Kalsean harmaa elektroninen kaverini on saanut uuden neulesukan ylleen. Kuten värivalinnoista näkyy, täällä taistellaan kovasti marraskuun ankeautta vastaan. Tuolla kuvioinnilla taistelin puolestaan omaa lyhytjänteisyyttäni vastaan ja pidin tiukkana sääntönä sitä, ettei seuraava pätkä saanut olla minkään edellisen kanssa samanlainen. Pussukka oli ensimmäisen kerran tositoimissa viime viikonloppuna, kun nappasin koneen mukaan Tukholman pikavisiitille. Hyvin toimi ja pehmensi iskuja laukussa.

Pussi syntyi neulomalla silmämääräisesti läppärin levyistä neulosta kahden pituuden verran. Lopuksi taitoin suorakaiteen kahtia, harsin reunat kiinni ja lisäsin vetoketjun paikoilleen. Mukavaa välillä tämmöinen ohjeeton sattumanvarainen puikkelointi!

//

My grey electronic friend got a new knitwear. It was so nice to knit with the flow this time, without any specific pattern. The cover was in action last weekend for the first time when I took my laptop with me to a quick trip to Stockholm. My MacBook survived the whole trip without any damage with it’s new soft protector.

49 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *