Muutama meillä vieraillut kaveri on yllättynyt tästä keskellä olohuonetta sijaitsevasta möhkäleestä – takan paikkaa on ollut kuuleman mukaan mahdotonta hahmottaa blogissa julkaistujen kuvien perusteella. Kuvakulmiin totta tosiaan sokaistuu täällä kotosalla pyöriessä. Näistä kommenteista intoutuneena nappasin ruutuun tällä kertaa vähän laajemman perspektiivin.

Rakennusvaiheessa oli selvää, että haluan pelkistetyn ja mahdollisimman suuren takan mahdollisimman suurella luukulla. Painorajojen puitteissa tämä oli mielestäni kriteerit parhaiten täyttävä vaihtoehto.

Robotillamme on pihdeissään varsin aiheellinen muistutus, etenkin tämmöiselle tunteelliselle tuuliviirille. Tuossa vihreässä maljakossa on tätä nykyä kynttilän pätkä, joka loimuttaa kivan tunnelman olkkariin.

Ihana tämä perjantainen tunne, kun on koko viikonloppu vielä edessä! Inspiration Blog Awardsien äänestysaika sulkeutuu tänä sunnuntaina, joten muistakaa käydä uurnilla! Olin niin iloinen, että tämäkin blogi oli päässyt mukaan sisustamisen kategoriaan. Täältä lähtee lipukkeet ainakin Too Big To Be Me:lle ja Belle Baielle, joista toinen inspiroi terveisiin elämäntapoihin ja toinen niiden romuttamiseen maailman himottavimmilla herkuilla.

//

A few friends who have visited us have been surprised to see where our fireplace is located (basically in the middle of our living room). They told me it has been impossible to perceive it’s place by the pictures I’ve published in my blog. This time I tried to shoot it with a broader perspective. Have a lovely weekend!

22 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *