READING

CHRISTMAS PRESENT IDEAS – LAHJAIDEOINTIA JA ...

CHRISTMAS PRESENT IDEAS – LAHJAIDEOINTIA JA MUITA ETSY-SUOSIKKEJA

Lasten karhupöksyt / julisteet La Cucina, Italian Coffee ja L’aglio / atsteekkityyny ja nuolityyny / puhelinpussi
ottimet

Kuparinen kukkavaasi / sormukset / pellavaliinat / pienet koristehimmelit / kaulakoru / vintage-lasipullot / monikulmainen himmeli / korvakorut

Kolmiotyynyt raidallinen ja tasavärinen / keraaminen lautanen / vintage-vaasit / keraaminen kello / puhelimen suoja / lasten kolmiopöksyt / pilvitarrat seinään / puupalikat / valokirjaimet H, K ja OPEN

Pallovalot: Tummatvaaleatpuput ja narupallot / nallelapasetvärikäs tyyny / puinen kamera / pellavainen nalletyyny / pellavapussilakana / Pepsi-laatikko / teipattavat tapetit: pilvikuosi, ornamenttikuosi, pallokuosi

(YHTEISTYÖ)
Etsyltä tuli mieluinen pyyntö esitellä omia suosikkejani heidän sivustonsa uumenista. Surffailen tuolla muutenkin aina tasaisin väliajoin, joten ihan ensimmäistä kertaa ei oltu pappia kyydissä. Yksi kiinnostavimmista löydöistä olivat nuo kollaasin alareunassa roikkuvat tapetit, jotka paljastuivat hieman lähemmällä tarkastelulla liikuteltaviksi seinäteipeiksi. Tuommoisen voisi jopa uskaltaa seinään lätkäistäkin, kun ei tarvitsisi elää kyllästymisen pelossa.

Onko muuten jollakin teillä omaa Etsy-profiilia? Sen verran monelta käsityöihmiseltä olen saanut tänne kommentteja, että epäilen näin olevan. Asia on joskus käynyt itsellänikin mielessä, mutta en ole koskaan saanut aikaiseksi semmoista perustaa.

//

Etsy contacted me and asked if I’m willing to post about my favorite findings from their website. I have browsed their pages so many times that this was very pleasant task for me. One of the most interesting findings were those wallpapers (hanging at the bottom of the collage) which proved to be removable peel & stick wallpapers after a closer look. Does any of you have your Etsy profile? 

Postaus tehty yhteistyössä Etsyn kanssa. Sisältää mainoslinkkejä eri pienyrittäjien Etsy-profiileihin.
This post is made ​​in collaboration with Etsy. Contains advertising links to various Etsy profiles.


 1. Sanna/Kotisaari

  22 November

  Ihania juttuja ja ideoita! Varsinkin tyynyt, korvikset ja nuo pilviseinätarrat ovat <3 Etsyssä tulee surffailtua ja shoppailtuakin aina välillä, mutta tuntuu, että se on sellainen loputon ihanuuksien suo ja itse pystyy bongaamaan sen aarteista vain murto-osan. Siksi tällaiset poiminta-postaukset ovat tosi kivoja, kiitos:-)

  • Kaisa NHWY

   24 November

   Totta, mulla on myös tuo sama fiilis siellä pyöriessä. Aika usein tulee vaan ihailtua ihmisten taiteilemia juttuja. Ja ole hyvä! 🙂

 2. Ihania poimintoja :). Mulla kaikki joululahjat vielä hankkimatta, joten näitä kollaaseja on kiva katsella inspiksien toivossa ;).

  • Kaisa NHWY

   24 November

   Kiitos. 🙂 Mulla on muutama käsityö valmiina, mutta vielä en ole myöskään ostellut mitään.

 3. Venla

  22 November

  Katselin, että miten on niin tutunnäkösiä kuvia nämä ja hoksasin sitten että etsyssähän mä näitä olen ihastellut harva se päivä:). Joka ilta ennen nukkumaanmenoa tarkastan etsyn tarjonnan:D…niiin ihania!

  • Kaisa NHWY

   24 November

   Oho, oot oikea Etsyn heavyuser. 🙂 Ei ihme, jos on nämä(kin) tulleet vastaan!

 4. Anonymous

  22 November

  Tutustuin etsyyn taannoin hääjärjestelyjen lomassa, ja olen ollut ahkera käyttäjä siitä asti. Jopa siinä määrin, että tätä nykyä minulla on oma pienen pieni putiikkini siellä:

  https://www.etsy.com/shop/HannaKaisaKdesign

  • Kaisa NHWY

   24 November

   Arvasin, että jollakin on! 🙂 Hieno putiikki!

 5. Kotilan Riikka

  23 November

  Uuuhh kun ihania juttuja! Etsy on ja ei ole tuttu, käynyt olen, mutta tilaan niin harvoin mitään netistä…

  • Kaisa NHWY

   24 November

   Määkin olen Etsyssä enimmäkseen surffaillut vaan ja joskus jotakin pientä tulee kotiutettuakin. 🙂

 6. Anonymous

  23 November

  Ihania poimintoja! Itselle Etsy on tuttu vain satunnaisten käyntien osalta, koskaan en ole sieltä mitään tilannut koska on josstain jäänyt käsitys sen olevan hankalaa. Onko näin vai onko käsitys huuhaata?

  • Kaisa NHWY

   24 November

   Kiitos! No mun mielestä ei ole ollut hankalaa, aika tavanomaista verkkokauppaostamista. Eli sanoisin, että huuhaata.

 7. Inari

  23 November

  Hetken tiirailin, että miksi ihmeessä karhulla on talttahampaat, mutta linkin takaa paljastui, että kyse olikin murmelilapasista (groundhog) 😀

  Mä olen käyttänyt Etsyä ehkä viitisen vuotta, ja tilannut sieltä usein kaikkea pientä, sekä itselle eikä lahjaksi. Monet myyjät tekevät myös tilaustöitä, ja olenkin saanut tuota kautta ostettua ihania uniikkeja lahjoja. Käyttö ei ole ollenkaan hankalaa, varsinkaan jos on PayPal käytössä, Itse en oo koskaan maksanut luottokortilla, mutten usko senkään olevan muita nettikauppoja monimutkaisempaa. Ja vaikkei mitään ostaiskaan, niin kirjautumisesta on se hyöty, että suosikit saa tallennettua jatkokuolausta varten.

  • Kaisa NHWY

   24 November

   Hahah! :DD Hyvä huomio! Joo se tykkäily on aika kiva ominaisuus. Voi oikein huolella ruutushoppailla ilman ostamista.

 8. mary and cory

  23 November

  such a lovely collection of etsy inspriration! happy to see that our ceramic wares were included in your post. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *