Lasten karhupöksyt / julisteet La Cucina, Italian Coffee ja L’aglio / atsteekkityyny ja nuolityyny / puhelinpussi
ottimet

Kuparinen kukkavaasi / sormukset / pellavaliinat / pienet koristehimmelit / kaulakoru / vintage-lasipullot / monikulmainen himmeli / korvakorut

Kolmiotyynyt raidallinen ja tasavärinen / keraaminen lautanen / vintage-vaasit / keraaminen kello / puhelimen suoja / lasten kolmiopöksyt / pilvitarrat seinään / puupalikat / valokirjaimet H, K ja OPEN

Pallovalot: Tummatvaaleatpuput ja narupallot / nallelapasetvärikäs tyyny / puinen kamera / pellavainen nalletyyny / pellavapussilakana / Pepsi-laatikko / teipattavat tapetit: pilvikuosi, ornamenttikuosi, pallokuosi

(YHTEISTYÖ)
Etsyltä tuli mieluinen pyyntö esitellä omia suosikkejani heidän sivustonsa uumenista. Surffailen tuolla muutenkin aina tasaisin väliajoin, joten ihan ensimmäistä kertaa ei oltu pappia kyydissä. Yksi kiinnostavimmista löydöistä olivat nuo kollaasin alareunassa roikkuvat tapetit, jotka paljastuivat hieman lähemmällä tarkastelulla liikuteltaviksi seinäteipeiksi. Tuommoisen voisi jopa uskaltaa seinään lätkäistäkin, kun ei tarvitsisi elää kyllästymisen pelossa.

Onko muuten jollakin teillä omaa Etsy-profiilia? Sen verran monelta käsityöihmiseltä olen saanut tänne kommentteja, että epäilen näin olevan. Asia on joskus käynyt itsellänikin mielessä, mutta en ole koskaan saanut aikaiseksi semmoista perustaa.

//

Etsy contacted me and asked if I’m willing to post about my favorite findings from their website. I have browsed their pages so many times that this was very pleasant task for me. One of the most interesting findings were those wallpapers (hanging at the bottom of the collage) which proved to be removable peel & stick wallpapers after a closer look. Does any of you have your Etsy profile? 

Postaus tehty yhteistyössä Etsyn kanssa. Sisältää mainoslinkkejä eri pienyrittäjien Etsy-profiileihin.
This post is made ​​in collaboration with Etsy. Contains advertising links to various Etsy profiles.

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *