Sydän hypähti rintakehässä, kun kuulin jokin aika sitten, että yksi rakkaimmista ystävistäni aikoo viedä kauniin pohojaalaistyttönsä alttarille. Halusin antaa lahjaksi jotakin henkilökohtaista ja keksin idean, kun sulhanen tuli kysymään apua hääkutsun suunnittelussa. Kortit! Annan lahjaksi kutsujen suunnittelun ja toteutuksen, deletoin yhden ranskalaisen viivan tulevan morsiusparin to do -listalta.

Juhlakalut toivoivat, että saisin viljapellolla räpsäistyn kuvan näyttämään vanhanaikaiselta ja että kirjekuoret olisivat ruskeat. Rajaehdot olivat siinä, lopun sain suunnitella täydessä taitelijan vapaudessa. Tavoiteltu tunnelma saatiin aikaan pienellä photoshoppauksella ja sopivasti suttuisella konekirjoitusfontilla. Tämmöisen kutsun jälkeen ei voi tulla kuin hupaisat häät. Kerrassaan ihana pari!

Minennoo suhun hullaantunu
sun silimies tähären, 
vaan silimihis sen tähären, 
ku ne on sun.


– Arto Juurakko – 

//

I heard some time ago that one of my dearest friends will get married. I wanted to give something personal to this sweet bridal couple and got the idea when ​​the groom came to me and asked if I can help them with the invitations. Cards! 

They wanted that the picture looks old-fashioned and that the envelopes are brown. The boundaries were pretty much there and I could design all the rest with a full artist freedom. The desired atmosphere was achieved with a small photoshopping and a slightly blurred typewriter font. There must be a hilarious wedding after these kind of invitations. So so so lovely couple!

65 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *