Camera+
Tällä sovelluksella kuvaan lähes kaikki kuvani puhelimella. Tsuumi on turha, mutta tarkennus ja kroppaus toimivat hyvin.

PS Express
Adoben kuvankäsittelyohjelma mobiilille. Pimeiden iltojen pelastus. (Fotor myös hyvä, mutta mainokset ja kaatuilu harmittavat.)

ABeautifulMess
Ihania filttereitä ja kuvien koristuksia. Laaja kavalkadi sööttejä fontteja.

PhotoCollage
Hyväksihavaittu kollaasiapplikaatio.

VSCOcam
Käytännöllinen värisävyjen muokkaus.

Piclab
Kolmion, ympyrän ja kuusikulmion muotoiset kuvat. Paljon eri efektejä, hyvä fonttivalikoima.

Tulkaa moikkaamaan Instagramiin, löydyn sieltä nimellä kaisa_nhwy. Mitkä sovellukset nousevat teidän kärkisijoille?

FOLLOW ME
INSTAGRAM
BLOGLOVIN
BLOGILISTA
FACEBOOK

PS. Kiitos kauniista kommenteista viimeiseen postaukseen, ryhdyn kahlaamaan niitä ja aikaisempia vastaamattomia läpi tarkemmin seuraavaksi.
PPS. Kiitos myös sinulle, joka näppäilit blogini nimen Glorian blogiawardsien suosikiksi, sain tänään kutsun juhlaan saamieni hajaäänien perusteella. <3 Halaus takaisin.

6 kommenttia

  • Tämä oli mukava postaus ja sai hyviä vinkkejä. Linkkaan kyllä myös nimimerkkisi suosikkeihini ja tulen moikkaamaan sinnekkin! 🙂 Onko siinä muuten joku syy, miksi olet ladannu kuvienotolle oman sovelluksen, etkä käytä puhelimen omaa kameraa? 🙂 Ja mistä olet bongannut tuon ihanan forever and ever taulun? En kestä. Se on niin symppis ja olis loistava lahjaidea. 🙂

    Mukavaa viikonloppua!

    • Hyvä jos tuli uusia vinkkejä! Varsinkin ennen viimeisimpiä normikameran päivityksiä camera+ oli ominaisuuksiltaan parempi, pystyi tekemään alkeellisia kuvanmuokkauksia, croppaamaan ja siinä pystyy kivasti määrittämään tarkennuspisteen manuaalisesti. Ja tietenkin sitten kun totuin siihen, niin sillä tulee aina napsittua kaikki.

  • Hei kiitti! Tässä oli monta hyvää vinkkiä. Aiemmin (tai siis nämä 2 viikkoa jotka olen Instagramia käyttänyt) olen napsinut kuvat vsco camilla. Tänään testailin niin, että otan kuvan Camera+:lla (tulee tosi tarkkoja kuvia), kierrätän vsco camiin käsiteltäväksi ja sitten vasta Instikseen. Mutta opettelen, opettelen :). Ihan sairaan kivaa.

  • Hei, olen kuullut hyvää tuosta VSCO camista. Mutta käyttöpuoli tuntuu vaikealta. Pitääkö siinä kuvat mitä käsittelee, ottaa itse sill äaplilla? Ei voi siirtää kameran kuvatiedostoista? En ainakaan löytänyt mahdollisuutta että voisi..

    • Moikka! Postauksesta on vierähtänyt niin pitkä tovi, että olen jo ennättänyt poistamaan koko appsin, mutta muistaakseni sai ladattua myös omia kuvia. Tällä hetkellä olen hirmu tyytyväinen iphonen peruskameraan ilmestyneisiin käsittelyominaisuuksiin ja käytän oikeastaan voittopuolisesti vain niitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *