MUMMOKERHON KOKOUSMUISTIO 11/9/13

Paikka: Cafe Köket
Osallistujat: mummot
Asialista: neulontaa, virkkuuta, kello viiden tee
Päätökset: Pian uudestaan

Meillä oli eilen vastikään lanseeratun mummokerhon ensimmäinen miitinki. Käsitöitä, kahvia, teetä ja pullaa jossakin mukavassa kahvilassa aina silloin tällöin. Ihana idea ja taas se tuli todistettua – pitäisi vaan useammin kehittää keskelle viikkoa jotakin mukavaa tekemistä! Mietin tätä monesti, mutta niin harvoin suunnitelmat yltävät toteutuksen tasolle.

Väkerrän muuten näissä kuvissa taskua mustavalkoiselle villatakilleni, jonka on määrä valmistua näillä näppäimillä. Sain työtä tosin eteenpäin vain muutaman hassun rivin, sillä 1) ajoin harhaan, 2) etsin sopivaa parkkipaikkaa ja liu’uin yksisuuntaisen liikenteen jaloissa uudestaan harhaan, 3) Cafe Köket ei sijainnut etsimässäni osoitteessa (tähän väliin 20 minuuttia epätoivoista etsimistä – apuna Fonecta Finder, Facebook ja läheisen tuliaisliikkeen myyjä), 4) soitto Danielille, 5) kahvila paikantui torin laidalla sijaitsevaksi lukituksi merikontiksi, jonka kylkeen oli teipattu Cafe Köketin logo (epäilemättä päiväsaikaan toimiva kahvilan sivukioski, pöytävaraus ei selvästi ollut tänne) 6) uuden osoitteen etsintää 7) perillä määränpäässä, reilun tunnin myöhässä.

Voi elämän kevät. Maistui kahvi ja fetapiirakka tämän episodin jälkeen.

//

We had the first official grandma club meeting yesterday at Cafe Köket in Helsinki. Knitting, coffee, tea and good company. I knew this would be a perfect idea!

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *