SOMEBODY LOVES OUR NEW CHAIR

Tässä hieman parkkiintuneessa korituolissa on meidän Tassumiehen mielestä aivan erinomainen fengshui. Myös mamma hypähti onnesta tasajalkaa, kun kyseinen kaluste osui silmään muutama viikko takaperin Vantaan kierrätyskeskuksessa. Vihdoin ja viimein olohuoneeseen saatiin uusi pyllynpainike, joka vieläpä istuu läpinäkyvän runkonsa ansiosta suurien ikkunoiden eteen.

Tassumiehellä pyyhkii nykyisin hyvin. Ahdistavat virtsakivet ovat pysyneet loitolla uusien raksujen ansiosta ja terassilla makoilun maailmanennätys ei taida olla enää kovin kaukana. Elämän suurimpiin kriiseihin lukeutuvat matokuurin aiheuttama lukkopaini ja perähuiskuihin muodustuvat massiiviset karvarastat, joita ei ihan noin vain saksita irti.

Okrainen viltti helpottaa hieman tähän syksyiseen värienkaipuuseen. Voisin imuttaa tuota sävyä joka tuutista – sisustukseen, vaatteisiin, neulomuksiin, mihin vain. Ah. Niin ihana.

//

Mr. Paw just loves our new living room chair. This furniture caught my eye a few weeks ago at the recycling center in Vantaa and I had to bring it home with me. Another fall favourite is the ocher shade that I’m obsessed at the moment. So lovely!


 1. Kammari

  16 September

  Voi,mitä kissan päiviä siellä myös Tassumies elelee 😉 Täällä vähän samoissa meiningeissä mennään meidän Tassumiesten kanssa… Toinen on niin innokas ulkoilija,että sateenkaarivaljaat pitäisi olla 24/7 päällä,että on pieni lupaus jatkuvasta ulkoilusta… Toinen onneksi ottaa hieman lungimmin ja hänelle riittää vähempikin terassilla makoilu 😀 on ne kyllä niin rakkaita…tällä hetkellä meillä on myös “sijoitus lapsi” koiran muodossa,kun siskoni koiruus ei ole oikein sopeutunut cityelämään!!! Täällä meillä tosin hessu on rauhoittunut maalaisilmasta ja kaikki ylimääräinen panikointi on jäänyt onneksi pois 🙂

  • Kaisa NHWY

   19 September

   Voi pientä ulkoilmamaisteria. <3 Ja toista terassinvalloittajaa. No sanoppa muuta, nyt jo ahdistun siitä, ettei ihmisten ja kissojen elinikä ole saman mittainen. Voi Hessua. Sano sille, että ottaa teidän lungimmasta katista mallia. 😉

 2. Tassu. <3
  Hän tietää tasan talon parhaat mestat, ja nauttii nähtävästi ihan täysin. Eikä rastoittunut häntä unia haittaa. 😉
  Upea löytö, sopii teille ihan täydellisesti!
  Ja kiitos kivasta sisustuskauppa-postauksesta.

  • Kaisa NHWY

   19 September

   Talsberilla on mestat todellakin hallussa. Onneksi yhtä tuolikuherteluyötä lukuunottamatta karvapallero on pyrähtänyt mamman kainaloon nukkumaan. Ja kiitos. Ja ole hyvä! 😀

 3. Lady of The Mess

  16 September

  Kyllä on tuossa Tassumiehen taivas ja kiva, että vaivat ovat helpottaneet. Itse ostin aikoinaan ihan itselleni oman lukunojatuolin; samantien meidän Viiru omi sen. Välillä yritän viekkaudella saada tuolin alkuperäiseen käyttöönsä, mutta enpä vaan ole aikeissani onnistunut;)

  • Kaisa NHWY

   19 September

   Haha. 😀 Täällä on samoja vinkeitä. “Se joka peppunsa nostaa, se paikkansa menettää.” – vanha sananlasku

 4. Frau Haselmayer

  16 September

  Awwwww…this looks so cozy!

 5. MS Ordinary

  16 September

  Tassumies 🙂 tekisi mieli rutistella tuota karvakasaa!

  • Kaisa NHWY

   19 September

   Tassumis on vielä juuri niin pehmeän tuntuinen kuin miltä näyttääkin. Untuvamahainen miekkonen. <3

 6. Aada

  17 September

  Tassumies <3

  Täällä kanssa taistellaan aina matokuurinannoksen kanssa. Eikä tuosta kampaamisesta/harjaamisestakaan niin kovin välitetä. Arg! 😀

  • Kaisa NHWY

   19 September

   Hah! Hyväksi havaittu taktiikka: tuplakidutus -> leikkaan tupsut irti shampoopesun yhteydessä vaivihkaa, kun raasu on ihan poissa balanssista muutenkin. Julmaa, mutta toimivaa.

 7. Tikamo

  17 September

  Ihana Tassumies <3

 8. Iiiiiihana!!! Helliä halauksia hänelle <3

  • Kaisa NHWY

   19 September

   🙂 Annetaan, joka aamu, päivä ja ilta. <3

 9. Hanna

  18 September

  Tuo tuoli oikein huutaa kissamaisuuttaan! Miksiköhän kissat tuntuvat olevan niin viehtyneitä rottinkituoliin? Ehkäpä mielessä on unien jälkeinen teroitustuokio… 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *