Tässä hieman parkkiintuneessa korituolissa on meidän Tassumiehen mielestä aivan erinomainen fengshui. Myös mamma hypähti onnesta tasajalkaa, kun kyseinen kaluste osui silmään muutama viikko takaperin Vantaan kierrätyskeskuksessa. Vihdoin ja viimein olohuoneeseen saatiin uusi pyllynpainike, joka vieläpä istuu läpinäkyvän runkonsa ansiosta suurien ikkunoiden eteen.

Tassumiehellä pyyhkii nykyisin hyvin. Ahdistavat virtsakivet ovat pysyneet loitolla uusien raksujen ansiosta ja terassilla makoilun maailmanennätys ei taida olla enää kovin kaukana. Elämän suurimpiin kriiseihin lukeutuvat matokuurin aiheuttama lukkopaini ja perähuiskuihin muodustuvat massiiviset karvarastat, joita ei ihan noin vain saksita irti.

Okrainen viltti helpottaa hieman tähän syksyiseen värienkaipuuseen. Voisin imuttaa tuota sävyä joka tuutista – sisustukseen, vaatteisiin, neulomuksiin, mihin vain. Ah. Niin ihana.

//

Mr. Paw just loves our new living room chair. This furniture caught my eye a few weeks ago at the recycling center in Vantaa and I had to bring it home with me. Another fall favourite is the ocher shade that I’m obsessed at the moment. So lovely!

18 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *