PULU DESIGN


Törmäsin aamukahvisurffailun lomassa niin herttaiseen kotimaiseen Pulu Designin verkkokauppaan, että päätin tulla jakamaan linkin nopeasti tänne! Valikoimissa näytti muuten olevan samaa lampunjalkaa, jonka raijasin uniikkina löytönä pienestä tanskalaisputiikista käsimatkatavoissa. 😀 No ei se mitään, löytyy vielä monissa eri väreissä haha. Eli hei hoi sinä anonyymi, joka kyselit alkuperää aikaisemmassa postauksessa, tuonne klikaten!

On kyllä ollut aika koomista muutenkin tuo mun reissutuliaisten kantaminen Suomeen. Luulin tehneeni vuosisadan pikkumattolöydön söötistä tanskalaisputiikista ja riemulla ei ollut rajaa, kun löysin samaisen kuosin isommassa koossa Tukholmasta Pub-tavaratalosta (tuliaisia ruodittiin tässä postauksessa) Vasta kotona (blogin kautta itseasiassa) tajusin, että nämä ovat House Doctorin valikoimaa ja ainakin Pics, Dots & Stripes -blogin Tiinakaisa oli löytänyt oman pikkumattonsa Tampereelta. Että näin. 😀

Olen tänään suuntaamassa Kaapelitehtaalla järjestettävään Design Markettiin, jossa on tarjolla koko joukko sisutuksen pienyrittäjien persoonallisia tuotteita. Jos olen oikein ymmärtänyt, myös Pulu Designilla on siellä ständi ja toinen, jota odotan suurella innolla on Kanelimaan pöytä. Ostoslistalla on ainakin ensi vuoden kalenteri.

//

I was having my morning coffee and found this lovely Finnish online store, Pulu Design. Had to come here and share the link with you!


 1. Riikka - Hunajaista

  15 September

  Tsekkaa laser cut studion hieno pöytä 🙂

  • Kaisa NHWY

   16 September

   Tsekattu! Hieno oli. :=) Kuten edellisenäkin vuonna.

 2. MIIU

  15 September

  Hei Kaisa!
  Ihania juttuja kyllä ja toi Riikan lasercut studion pöytä on upee!

  Onksul enää muuten niitä ohjeita blogiin? 😀 Mä oon hukuttanut sun ohjeen miten saan otsikon keskelle ja oon ihan pulassa ilman sun selkeitä ohjeita! 😮

  🙂

  • Kaisa NHWY

   16 September

   🙂 Haha ne löytyy tuosta label-pilvestä tägillä Blogger-vinkit.

  • MIIU

   16 September

   no niinpä löytyi! 😀 Oon ihan puusilmä x)
   p.s. ihana tuoli uusimmassa postauksessa!!!

  • Kaisa NHWY

   16 September

   Kiitos! :)) Etkä oo! Hyvä kun kysyit!

 3. Saija

  15 September

  Jestas miten hieno tää sun blogin ulkoasu!

 4. Anonymous

  16 September

  Hei ihan huippua! 🙂 Täällä hymyilee se anonyymi, joka kyseli lampunjalan alkuperää! 🙂 Noi on niin hurmaavia, erityisesti tuo vaaleansininen! Täytyy ehdottomasti laittaa ostoslistalle. 🙂 Kiitos vinkistä! 🙂

  Onko sun lampunjalka löytänyt jo varjostimen? 🙂

  t. Katju

  • Kaisa NHWY

   16 September

   Mahtavaa! Mietin, josko oot vielä linjoilla! :DD Ja samaa mieltä – tuo vaaleansininen on tosi söötti. Eikä oo vielä kupua, mietin kuumeisesti, minkälaisen laittaisin. Tuu kertomaan, jos on hyviä ideoita. 🙂

  • Anonymous

   17 September

   Linjoilla ollaan! 🙂 Tää on niin mun suosikki blogi! 🙂 Kerron juu, heti kun oma kokonaisuus alkaa muotoutumaan. 🙂 Toivottavasti lamppu pääsee vielä kuviin valmistuttuaan tai ihan vaikka vaan ilman kupuakin! 🙂

   t. Katju

 5. Aada

  16 September

  Ei vitsit, vähän kivoja kaulakoruja! Ihania! 🙂

  • Kaisa NHWY

   16 September

   Eikö oo! 🙂 Kotiutin yhden ihanuuden Design Marketista eilen. :))

Your email address will not be published. Required fields are marked *