Törmäsin aamukahvisurffailun lomassa niin herttaiseen kotimaiseen Pulu Designin verkkokauppaan, että päätin tulla jakamaan linkin nopeasti tänne! Valikoimissa näytti muuten olevan samaa lampunjalkaa, jonka raijasin uniikkina löytönä pienestä tanskalaisputiikista käsimatkatavoissa. 😀 No ei se mitään, löytyy vielä monissa eri väreissä haha. Eli hei hoi sinä anonyymi, joka kyselit alkuperää aikaisemmassa postauksessa, tuonne klikaten!

On kyllä ollut aika koomista muutenkin tuo mun reissutuliaisten kantaminen Suomeen. Luulin tehneeni vuosisadan pikkumattolöydön söötistä tanskalaisputiikista ja riemulla ei ollut rajaa, kun löysin samaisen kuosin isommassa koossa Tukholmasta Pub-tavaratalosta (tuliaisia ruodittiin tässä postauksessa) Vasta kotona (blogin kautta itseasiassa) tajusin, että nämä ovat House Doctorin valikoimaa ja ainakin Pics, Dots & Stripes -blogin Tiinakaisa oli löytänyt oman pikkumattonsa Tampereelta. Että näin. 😀

Olen tänään suuntaamassa Kaapelitehtaalla järjestettävään Design Markettiin, jossa on tarjolla koko joukko sisutuksen pienyrittäjien persoonallisia tuotteita. Jos olen oikein ymmärtänyt, myös Pulu Designilla on siellä ständi ja toinen, jota odotan suurella innolla on Kanelimaan pöytä. Ostoslistalla on ainakin ensi vuoden kalenteri.

//

I was having my morning coffee and found this lovely Finnish online store, Pulu Design. Had to come here and share the link with you!

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *