Tänään yksi työkaveri kyseli, josko olen laittanut jo pihan pakettiin tältä syksyltä, mutta ei sinne päinkään. Mansikat ja ruusut ovat menneet sekaisin ja puskevat toista tuotantoaan. Ruoho on paremmassa kunnossa kuin koko kesänä ja roskistuomion saaneet kukanrepaleet nostavat nyrjähtäneitä niskojaan lehtikompostissa. Kasvit selvästi tykkäilevät tämmöisestä keskilämpimästä ja kosteasta syysilmastosta.

Ja asiasta kukkaruukkuun eli blogin ulkoasuun, joka muuttui eilen sattumanvaraisesta hetken inspiraatiosta uuteen uskoon. Huomasin tänään vielä pientä ongelmaa Internet Explorerin kohdalla (hemputin IE, vaihtakaa ihmeessä kaikki Mozillaan, Operaan tai Chromeen), mutta pikku hiljaa saan syyspäivityksen tehtyä ja sekavuudet häipyvät (mobiili toimii jo moitteetta). Miltä näyttää? Pyrkimyksenä oli tehdä pohjasta luettavampi ja samalla hieman suurentaa kuvakokoa.

//

It seems summer is not over yet in Finland! 🙂 Strawberries and roses are still alive and the grass is greener than ever before. Something has happened also with my blog design – I hope you like the new appearance.

25 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *