Tässä vielä pieni kuvakooste kamerasta viikonlopulta. Kuten aikaisemmassa postauksessa totesin, kamera parka oli koko juhlahumun ajan tyystin hylättynä, joten tunnelma on kuvissa hieman lavastetun rauhallinen. 🙂 Onneksi jotakin sentään tallentui muistoksi!

Oli kyllä niin mukava laitella kattauksia ja koristuksia, etten raskisi ottaa osaa pois ollenkaan. Taidan jättää ainakin muutaman pompomin killumaan paikoilleen vielä hetkeksi. Juhlien tarjoiltavista löytyy muistilistan muotoon naputeltu kooste edellisestä postauksesta. Ja vautsi muuten, miten hienon kortin opiskeluajan kämppikseni oli piirtänyt! Kuin painettu printti! Sanna, olet huipputaitava.

//

Some pics from my memory card from last weekend. I loved to decorate our home so much that now I don’t want to take the pompom’s off at all. 🙂 And wow, how beautiful card my friend had drawn to me! She is super talented!

33 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *