1. Hay House / Østergade 61

Upea Hay House sijatsee aivan Kööpenhaminan ydinkeskustassa, Café Nordenin yläkerrassa. Tänne kannattaa pistäytyä jo kivojen näköalojen vuoksi. Luulin ensin meneväni Hay:n showroomiin, mutta täältä sai myös ostettua niin matot, huonekalut kuin pikkutavarankin. Tämän vuoksi reittiin suunniteltu Hay Shop, joka sekin löytyy lähistöltä, jäi tällä reissulla väliin.

//

Hay House is located in Copenhagen city center, on the upper floor of Café Norden. This place is worth a visit because of a beautiful architecture and large windows with a beautiful view. I first thought I was going to their showroom but there was also a possibility to buy carpets and furniture as well as all small goodies. For this reason we skipped visiting in Hay Shop which is also located nearby.

2. BoConcept / Mårkærvej 5-9

Olen aina ihastellut BoConceptin katalogeja, joten halusin piipahtaa merkin omassa myymälässä Vesterbrossa. Kauniita sisustuksia ja tyylikästä pikkutavaraa kotiinviemisiksi.

//

I have always admired the BoConcept catalogs, so I wanted to stop by on their shop in Vesterbro. Lovely interiors and stylish little things to by.

3. Bolia.com / Vesterbrogade 67

Tyylikkäitä, moderneja huonekaluja ja ostovimmaa ruokkivaa pikkutavaraa. Inspiroiva konsepti seinäkirjoituksineen ja kahvitarjoiluineen. Tänne teki mieli palata. Liikkeitä on myös muualla kuin Vesterbrossa.

//

Stylish, modern furniture and lots of little stuff that feeds your shopping lust. An inspiring concept with wrintings on the walls and free coffee for customers. I wanted to come back here. You can find many Bolia.com stores from Copenhagen.

4. Dora Shop / Værnedamsvej 6

Aivan kertakaikkisen ihastuttava Dora Shop löytyi sattumalta Playtypen Consept Storen vierestä. Kaupan täydeltä kaunista pientä sisustustavaraa.

//

I found this adorable Dora Shop by accident when I was visiting Playtype Concept Store in Vesterbro. A shop full of beautiful little home decor.

5. Girley Hurly / Istedgade 99

Toinen sisustustavaraparatiisi, jossa olisi voinut pienestä koosta huolimatta viettää ikuisuuden.

//

Another shopping paradise of small interior items.

6. Kaiku / Kompagnistræde 8

Trendikäs sisustusliike keskustassa. Printtejä, tyynyjä, astioita ja takaosassa pieni vaatepuoli.

//

A trendy interior design shop in the center. Prints, pillows, dishes and some clothing.


7. Liebe Shop / Kompagnistræde 23

Shoppailukierroksen todellinen söpöliini. Tavaroita oli kiva ihastella, mutta hieman korkeiden hintojen vuoksi ostoksia ei tarttunut matkaan.

//

The real cutie of our shopping tour. It was nice to admire things, but didn’t buy anything because of a slightly high prices.

8. Playtype Concept Store / Vaernedamsvej 6

Playtypen kauppa yllätti pienuudellaan. Printit olivat hienoja livenä, kuten osasin odottaakin.

//

Playtype Concept Store was suprisingly small but the prints were great as I expected.

9. Dansk / Istedgade 80

Upeita tauluja ja julisteita sekä pieni määrä tarkkaan valikoitua sisustustavaraa. Tyylikäs liike.

//

Great art work and posters, as well as small number of carefully selected interior design products. Stylish store.

10. Butik Anne Tine / Istedgade 45

Aarteita pursuava persoonallinen antiikkikauppa. Saman kadun varrelta löytyy toinen koluamisenarvoinen vanhantavaranmyymälä Dannebrog Antik. Kattava listaus Kööpenhaminan mahtavasta antiikkiliiketarjonnasta ja kirppareista löytyy täältä.

//

An antique shop that is filled with treasures. You can find another similar old goods store, Dannebrog Antik, in the same street. A comprehensive listing of magnificent antique shops and flea markets of Copenhagen can be found here.

11. Stilleben / Niels Hemmingsensgade 3

Kauniita printtejä (mm. paljon Playtypen valikoimaa) ja pastellisävyjä. Syötävän ihana sisustuskauppa. Valikoimissa myös Afro Artin tuotteita.

//

Beautiful prints (including a lot of Playtype range) and pastels. A beautiful interior design store. Selection includes also Afro Art’s products.

12. Retro Villa / badstuestræde 17

Persoonallinen pieni sisustusliike, joka myy upean vanhan tapettivalikoiman lisäksi modernia sisustustavaraa ja printtejä.

//

A small interior design shop which sells a great selection of old wallpaper in addition to modern home decor and prints.

Yllä mainittejen lisäksi kävin myös katsastamassa Designer Zoo:n (Vesterbrogade 137), joka on mainittu useissa Kööopenhaminan shoppailuoppaissa. Kaupassa oli kauniita tanskalaisten taitelijoiden posliini- ja koriste-esineitä, mutta mitään ei tarttunut matkaan.

Toinen kuvaamatta jäänyt paikka on Illums Bolighus (Amagertorv 10), aivan ydinkeskustassa sijaitseva sisustustavaran mekka. Jos et ennätä kuin pyörähtää Kööpenhamissa, kannattaa suunnata tänne. Kauppa on valtava ja sieltä löytyy käytännössä kaikki pohjoismaiset modernin sisustuksen tunnetut brändit Ferm Livingistä Design House Stockholmin kautta Marimekkoon.

Huolellisesta reittisuunnitelmasta huolimatta skippasimme muutaman kohteen, joita olivat Normann Copenhagen (brandin tuotteita löytyi kosolti mm. Illumsista), ButikNØ.dk (iiihanan näköinen nettisivujen perusteella) sekä Maur, joka oli ennättänyt sulkea ovensa ennen meidän visiittiä.

Toivottavasti tästä yhteenvedosta on jollekin iloa ja linkkailkaa kommenttilootaan lisävinkkejä!

//

In addition to the above mentioned shops I visited Designer Zoo (Vesterbrogade 137), which was mentioned in several Copenhagen shopping guides (nice decorative items by Danish artists) and Illums Bolighus (Amagertorv 10) which is an interior shopping mecca. If you don’t have too much time in Copenhagen, you should visit here. The store selection includes all Nordic well-known brands from Ferm Living to Design House Stockholm and Marimekko.

Despite the carefully planned route we skipped a few places: Normann Copenhagen (we found plenty of these products from Illums), ButikNØ.dk (sooo nice web pages) and Maur, which was already closed before our visit.

I hope this summary can be helpful and please leave some additional tips to the comment box!

23 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *