Vakavaksi äitynyt värikuumeilu ei näytä laantumisen merkkejä. Pastelleja, kirkkaita, murrettuja – bring it to me! Kärkisijoista taistelevat herkulliset haaleanvaaleanpunaiset ja turkoosit yhdessä mausteisemman sinapinkeltaisen ja tumman luumun kanssa. Uusi tuliaistaulu on päässyt seinälle ja muutama kirppislöytö odottaa kiltisti vierashuoneen sohvalla lopullista sijoitustaan.

Ikeasta on lisäksi tankattu kasa perinteisiä hajutuikkuja ja tunnelma alkaa muutenkin olla kohdallaan. Alkusyksy on niin ihanaa aikaa! Jostakin selittämättömästä syystä saan syksyisin aina tämän saman mahanpohjakutinan. Elämä tuntuu jotenkin… jännemmältä. Tietääkö joku, mitä horisen?

//

I have a terrible color fever which doesn’t show any signs of coming down. Pastels, bright, muted – bring it to me! Favorites at the moment: light pink and turquoise competing with spicy mustard and dark plum. New Vesterbro poster has been set on the wall and a few yard sale discoveries are waiting on the guest room sofa for their final placement.

34 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *