Välillä kuvia koto-Suomesta reissupostausten lomaan. Löysin matkalta muutaman printin ja kauan kaivattuja mattoja – olohuoneessa on nimittäin kaikunut jonkin verran ja sekös jos mikä syö kotoisuutta pois. Pitkulainen taitaa päätyä keittiöön ja pienokainen terassin oven eteen. Kaksi isoa mattoa tekisi mieli pitää parivaljakkona olohuoneessa.

Mattojen värimaailma on hillitty ja lähellä lattiaa, itse asiassa jokaisen pohjaväri on tuommoinen kerma tai vaalea beige. Kuka arvaa miksi? Samasta syystä jouduin siirtämään aikaisemmin kierrätyskeskuksesta löytyneen tummansinisen räsykaunokin vierashuoneeseen. Kompensoin tätä monotonisuutta pursuavan värikkäillä printeillä – kuten neonoranssilla ketulla ja kirkkaanvihreällä Vesterbron kartalla (jälkimmäinen ei vielä ennättänyt tähän kuvasaaliseen). Kuvien asettelu tuottaa tällä hetkellä hieman harmaita hiuksia.

Löysin myös pienen robottikellon, joka sai kouraansa takan reunalla nojailleen mietelauseen. Things could be worse. Ihan mahtava asia pitää mielessä arkisia alemmuudentuntoja ja kiukkupuuskia silmällä pitäen. Oli tarpeen viimeksi viime lauantaina, kun kaadoin kuumat kahvit sohvan ja kolmen koristetyynyn päälle.

//

A few interior decor souvenirs from our trip to Copenhagen + Stockholm.

30 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *