En muista koska olisi ollut näin paljon kuvamateriaalia kamerassa yhden viikonlopun jäljiltä. Vihreä talo oli niin vehreä ulkoa ja viehättävä sisältä, ettei kameran liipaisinta malttanut jättää rauhaan. Tuntuu, kuin viikonvaihde olisi kestänyt tavallista pidempään, kun irrottautui hetkeksi vesijohtoverkoston ulkopuolelle.

En muista, koska olisin nauranut yhden illan aikana näin paljon. Tuo ruokapöytäkuvassa hersyvästi hekottava nainen on Kanelimaan HR, joka osasi puhua heliumäänellä ilman palloa tamperelaisittain murtaen. Mielenvikaisia erikoistaitoja.

Vielä viikko töitä ennen vuoden kohokohtaa! Taidan jakaa tämän hehkutuksen melko monen kanssa? Tämä viikonloppu kuitenkin muistutti, ettei loma ole elämän ainoa autuus, vaan jokaisesta päivästä ja viikonlopusta voi tulla aivan yhtä ikimuistoinen.

Today is a perfect day to start living your dreams.

31 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *