Kattilahallin kirpputorilta löytynyt rottinkipöytä on löytänyt paikkansa olkkarista. Suloisesti vinkuralla oleva vanha kapistus, joka vaihtui taannoin kahden euron kolikkoon. Pöydän kaverina lattialla patsastelee vanha apteekkipullo, joka on puolestaan tuliainen Kyttälän kirppikseltä Tampereelta. Lisäksi seinälle on ilmestynyt taulu – tai paremminkin sain aikaiseksi hankkia kehykset noin vuoden vanhalle julisteelle.

Tauluilla on sitten ihmeellinen voima sisustuksessa. Meidän olohuoneen tunnelma muuttui ihan tyystin, kun nostin nuo suuret valkoiset raamit paikoilleen. En ole vieläkään osannut päättää, mitä taidetta tai grafiikkaa laittaisin muille seinille. Pallottelin aikaisemmin erilaisten julisteiden välillä, mutta nyt haaveilen oikeasta taulusta. Suuresta ja abstraktista, jossa saisi olla paljon väriä.

//

My latest 2nd hand finds have found their way into our living room.

30 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *