1 Marimekon Oiva Pörkki -tarjoilupurkki / 2 Iitttalan Kastehelmi-lautanen / 3 Normann Copenhagen -korkkiruuvi / 4 Hay:n J104-tuoli / 5 Marimekon Hyvässä Seurassa Oiva -lautanen / 6 Marimekon Hyvässä Seurassa Oiva -kuppi / 7 Iittalan Sarjaton-lasit / 8 Kaunisteen kalenteripyyhe. Eksyin viime yönä Finnish Design Shopin* kesäaleen ja kokosin sieltä suosikkini kollaasiksi. Erityisesti keittiöön näytti olevan muutamia meille passaavia juttuja tarjolla. Nämä jäivät tällä kertaa verkkokaupan hyllyille, sillä olen  tyhjentänyt rahapussiani tällä viikolla jo riittämiin kierrätyskeskuksilla ja viimeksi eilen Jumbon alelaareilla. Melkoiset alennusmyynnit oli kyllä käynnissä – miinus viiden- ja seitsemänkymmenen rekkejä yksi toisensa perään. Nyt on muutama varsin kohtuuhintainen lomavaate hankittuna ja suupielet osoittavat ylöspäin.// Some favourite products that I found from Finnish Design Shop sale.  1 Marimekko Oiva Pörkki serving jar / 2 Iitttala Kastehelmi plate / 3 Normann Copenhagen -korkscrew / 4 Hay J104 chair / 5 Marimekko In Good Company Oiva plate / 6 Marimekko In Good Company Oiva mug / 7 Iittala Sarjaton tumbler / 8 Kauniste Calendar tea towel
*sisältää mainoslinkin Finnish Design Shopin sivulle. 

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *