Helsingin Granit on ruotsalaisten serkkujensa tapaan pullollaan kivoja kodin pikkujuttuja (ja muutamia vähän isompiakin). Meinasin napata mukaan ylempänä näkyneen bambuaurinkotuolin, mutta tulin lopulta toisiin aatoksiin. Tekee mieli sanoa, että vastassa oli noin 75 euron hinta, mutta kyllä se taisi olla tuo mukana kulkenut miespuolinen järjenääni, joka suoritti nihkeän ja erittäin kyseenalaistavan tenttauksen suurimman ostovimman keskellä.

”Täh? Siis mihin nämä tulis? Tuleeko näitä oikeasti käytettyä? Ei me tämmösiä ainakaan mun mielestä tarvita.” Ai. Noo, ehkä ei me näitä sitten.

Valikoimista löytyy blogeissa tiuhaan vilisseitä klipsejä, kirjoitusalustoja ja pallovalaisinnauha, joka olisi ollut kyllä terassille aika kiva kapistus. Maltoin kuitenkin mieleni ja ostin lopulta muutaman asian, joita – ainakin omasta mielestäni – oikeasti tarvitsen: leipäkorin, servettejä, kukkaruukun ja emalipurkin.

Granit avasi ovensa Suomessa reilu viikko sitten ja sijaitsee Helsingissä melko lähellä Stockmannia osoitteessa Bulevardi 2-4.

//

Swedish home accessorize chain Granit opened a brand new store in Helsinki. The shop is full of nice little things for home. The range includes some bloggers favourites as paper clips, writing platforms and bulb strip which would have been really cute in our terrace. Finally I ended up buying only the things that I really need: a bread basket, napkins, a flower pot and an enamel jar.

Granit Helsinki opened its doors just over a week ago and is located quite close to Stockmann at Boulevard 2-4.

21 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *