Tämä maalaisromanttinen alesta löytynyt keittiölaatikosto sai uuden modernimman ilmeen valkoisen maalin avulla. Jätin kannet kokonaan kyydistä, niittasin irti repsottaneen pohjan takaisin ruotuun ja sipaisin pienellä telalla kolmikerroksiset maalit kaunotekstien päälle.

Kun maali oli kuivunut, leimasin yrttien nimet purkkien kylkeen. Muste ei läpäissyt vedenpitävyystestiä hanan alla, vaan haaleni olemattomiin, joten vahvistin kirjaimet vielä vedenkestävällä tussilla.

Lopuksi niittasin vielä paksua muovia suojaamaan puupurnukoita hapertumiselta ja samalla setistä tuli myös sisäkäyttöinen. Purkit kääntämällä yrttisetin voi vaihtaa toisiin makuihin.

//

This small cottage-style kitchen drawer got a bit more modern look. I stapled the saggy bottom back in place and and added three layers of white paint to cover the romantic texts. When the paint was dry, I stamped the names of herbs on the side of the boxes. The ink didn’t pass the water resistance test, so I strengthened the letters with water-resistant marker.

Finally, I stapled a thick plastic inside the boxes to protect them and that I can also use the set inside. I stamped also a few other flavors to the box sides so I can change herbs easily just by turning the boxes. The small drawer with trash judgment has got a new life.

48 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *