Vuoden päivät kesti ennen kuin passeli tv-taso löysi tiensä meidän olohuoneeseen. Ensin töllötin seisoi vanhan arkun päällä, minkä jälkeen seinään kiinnitettiin kymmenen euron väliaikaishylly. Viimein kulmaukseen kotiutettiin jykevämpi yksilö, jonka rinnalla tv ja kotiteatterimöhkäleet näyttävät huomattavasti sopusuhtaisemmilta.

Bosen bassoyksikkö on edelleen ihan kamala, mutta se jää onneksi hieman taka-alalle tason viereen. Katsotaan, kuinka kauan kukkanen saa viettää tuossa aikaansa.

Kyseessä on uusi Ikean Stockholm-sarjan televisiotaso, jonka pongasin viimekertaisella kehyksenhakureissulla. Tykästyin erityisesti tason 50-lukua henkivään designiin, kotoisan ruskeaan sävyyn ja kahvattomiin oviin. Pelit ja rensselit saa kivasti niiden taakse piiloon, mikä oli ehdoton vaatimus uudelle kalusteelle. Kyseinen sarja on kaiken kaikkiaan aika hauska! Voisin helposti kotiuttaa sen muitakin palasia meille, mutta onneksi kalustehankinnat alkavat pikkuhiljaa olla plakkarissa.

Vielä tänään ja huomenna on mahdollisuus osallistua blogin 1-vuotisarvontaan! Voittajan nimen voi tulla kurkkaamaan tänne lauantaina.

//

It took one year to found the perfect tv bench for our living room. I fell in love with the 50’s style design and cozy brown tone of this furniture. The doors wihtout handles was also a big plus. Now games and other stuff can be hidden which was an absolute requirement for the new bench. This furniture is a part of Ikea’s Stockholm serie which includes many other nice pieces I could imagine to buy but fortunately we have quite much all the furniture we need at the moment.

22 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *