Nämä purkit saivat uuden ulkomuodon pieleen menneen sattuman kautta. Ensimmäisenä ajatuksena oli maalata purkit selkeästi kahdella värillä, mattavalkoisella ja kiiltävällä kullalla. Suunnitelma vaihtui lennosta, kun suojamuovi tarrasi tuulen avustamana märkään maalipintaan ja tuunaus meni ihan pipariksi.

Sotkeutuneet maalit näyttivät hauskalta ja heitin joukkoon vielä maasta hiekkaa ja multaa ja hieroin sekoitusta sormin purkin pintaan kiinni. Spreijailin lisää ohuita maalikerroksia (täysin fiilispohjalta), annoin kuivahtaa hetken ja pyörittelin taas puolikuivaa maalipintaa maassa + hieroin pinnan lopuksi tasaiseksi. Aikamoinen sotku ja kamalan näköset kädet, mutta vitsit, miten tykkään lopputuloksesta.

Ohje on toisin sanoen seuraava: pyörittele puolikuivaa maalipintaa hiekassa ja mullassa + hiero sekoitusta sormin purkin pintaan kiinni (ylimääräinen maa-aines jää samalla kyydistä). Lisäile spraymaalikerroksia ja hiekkaa fiiliksen mukaan ja hiero lopputulos mieleiseksi.

//

These flower pots got a new appearance just by chance. The first idea was in fact to paint pots with two colors, matte white and glossy gold. The plan changed when the protective plastic grabbed the wet paint surface and the project seemed to fail totally. But the mixed paints looked pretty nice! I threw some sand and soil to the semi-dry surface and rubbed the whole thing with my fingers. I added some more thin layers of paints (in random order) and rolled the pots in a ground once again. Quite a mess but I really like the final result!

35 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *