Blogi täyttää tänä sunnuntaina vuoden ja silloin käynnistyy DIY-projekteihin vahvasti painottuva teemaviikko. Tattista kaikille äänestäneille! Olipa mielenkiintoista nähdä, mitkä höpinät täällä sytyttävät eniten ja erityisen sydäntälämmittävää, että Tassumiehen elämä kipusi neljännelle sijalle. 😀 Voin siis hyvillä mielin jakaa täällä silloin tällöin toffeepallon kuulumisia. Oma lemmikki tuntuu tietenkin itsestä maailman mielenkiintoisimmalta kuvattavalta ja jokainen eri asento ja ilme saa kaikessa söpöydessään sydämen lepattamaan. Tunnistatte varmasti ilmiön, mikäli vietitte karvaäitienpäivää viime sunnuntaina.

Ajattelin ruinata juhlaviikolle myös jonkun kivan arvonnan jostakin. Katsotaan, miten menestyn tällä saralla. Sen verran voin muuten postauksista jo paljastaa, että ne viime viikolla täällä vilahtaneet rustiikkiset pikkuruukut (alin kuva) olivat vielä hetki sitten kovin toisen näköisiä. 😉 Pihtailen tässä tuunauspostausta ensi viikkoon!

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *