Eilen tulvahti ensimmäisen kerran oikein kunnon kesäfiilis, kun monen päivän sateet vaihtuivat auringonpaisteeksi ja päästiin kattamaan pöytä ulos. Muutamia kukkasiakin on jo näkyvissä! En kyllä muistanut yhtään, minkä värisiä tulppaaneja viime syksynä istutin, mutta tämmöinen sekalainen porukka on puskenut vastikään penkistä läpi.

Alkuruokapöydässä oli mm. aurajuusto-päärynäsalaattia ja kylmää avokadokeittoa.


…sekä sinappisilliä, kraavilohta ja rukiisia savusiikakupposia.

Kyllä on vaan mukavaa syöpötellä ulkona. Ruoka maistuu jotenkin niin paljon paremmalta terassin puolella. Kymmenen maissa oltiin pakotettuja sisälle, kun televisiosta käynnistyi elintärkeä Champions-liigan finaalipeli (ja alkoi kyllä jo tulla kylmäkin). Tylsääkin tylsempi 90-minuuttinen pauhasi loppuruokailun taustalla ja puheenvuoroja sai aina silloin, kun peli seilasi keskialueella. Miehet <3.

//

Finally it is warm enough to eat outside! It was so nice to have dinner on a terracce yesterday. Our menu included ie. blue cheese and pear salad, cold avocado soup and salmon. And of course we had to watch Champions League final game. Men <3.

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *