Uudet perunat ja kesäsipulit olivat ilmestyneet Cittarin laareihin! Paras uutinen pitkään aikaan! 🙂 Viikonloppu käynnistettiin eilen koti-illalla ja minä keräsin muutaman tyttökaveripisteen kääntelemällä grillattavat Suomen pelin aikana. Oli ilmeisen jännä matsi siipan elämöinnistä päätellen. Olen kenties maailman masentavinta peliseuraa: “ai jahas, paljonko se peli nyt on?” Ja katse takaisin läppäriin tai niinkuin eilen, järkkärin silmäreikään.

Tassumies nauttii ylipaljon kevään tuulista ja tuoksuista ja saattaa istuskella tuntikausia takapihan terassilla. Rankkaa tuommoinen luonnon tarkkailu, miekkonen nimittäin painelee näiden sessioiden jälkeen ensimmäisenä kohti makuuhuonetta ja uinahtaa sikeille yöunille, lötkähtäen puolittain minun paikalle tai humpsahtamalla meidän tyynyjen väliin. Kissatko muka yöeläjiä? Ei tämä vaan.

Sain myös eilen päättyneen julistearvonnan voittajan selville eilen! Onnetar suosi seuraavaa osallistujaa:

Onnea Sinie! Ilmiannatko itsesi postiosoitteen kera sähköpostiin nohomewithoutyou@hotmail.com, niin välitän tietosi Meerille.

//

New potatoes and summer bulbs had appeared to stores! The best news in a long time! 🙂 We spent yesterday evening at home and I collected a few girl friend points by taking responsibility of our BBQ while my boyfriend couldn’t stop staring an ice hockey match from TV.

Mr. Paw enjoys a lot of the spring breezes and scents and can sit for hours in our backyard terrace. After these sessions he is totally fagged out and takes the direction to our bedroom and looks for a comfy spot, usually finding it in between our pillows. Cats are nocturnal? Not this hairy sweetheart.

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *