Ihastuin erivärisiin ja -muotoisiin Memories-sarjan purkkeihin ja kaatimiin noin kuukauden takaisella Arabian tehdasvierailulla. Ihmettelin, kun en ollut törmännyt näihin aiemmin, mutta selvisi, että muotit sarjan osasiin ovat löytyneet vain noin vuosi sitten Arabian tehtaan rakennustyömaalta. Karkkipurkit, kaatimet ja vadit ovat osoittautuneet Kurt Ekholmin, Michael Schilkinin ja Kaj Franckin töiksi ja niiden suunnittelu ajoittuu Designmuseon arvion mukaan 1930-1940-luvuille.

Oma suosikkini sarjasta on tuo pieni vaaleanpunainen Ekholm-purkki sekä sen kaverina turkoosi Frank-rasia. Sain ilokseni luvan arpoa teille näistä jomman kumman blogin 1-vuotisen taipaleen kunniaksi! Olet mukana arvonnassa kertomalla kommenttilootassa, kumman suosikkipurkeistani valitsisit mielummin. Osallistumisaika päättyy 31.5. // ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.

Käsityönä valmistettua uudistuotantoa on saatavilla rajoittu erä, joka on myynnissä Iittalan outlet-myymälässä Arabiassa + lisäksi tämän viikon loppuun saakka Helsingin Stockmannin Argoshallissa.

I visited Arabia factory a month ago and fell in love with different colors and shapes of serie Memories. I wondered why I hadn’t seen these before but I found out that the molds were found only about a year ago at the Arabia factory construction site. Candy jars, pitchers and bowls have been designed by Kurt Ekholm, Michael Schilkinin and Kaj Franck in 1930-1940.

My favorite part of this serie is that little pink Ekholm jar as well as the turqoise Frank box. I’m so glad I got a permission to organize a giveaway with these two beauties! You can participate by leaving a comment where you tell me which one of my favourites you would like to have (only for readers who are located in Finland). Giveaway is open until 31.5.

The new limited production is available only in Iittala outlet store in Arabia + until the end of this week also in Stockmann’s Argos Hall in Helsinki.

370 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *