Se on kevät nyt meidän olohuoneessa! Ilma ei tunnu luovuttavan ulkona, mutta täällä sisällä tunnelmoidaan jo tulevaa kesää. Olkkarissa on ollut tähän saakka melko väritöntä, en muun muassa ikinä saanut aikaisemmin esittelemääni aleostosta, Marimekon Kaunista Kaurista, verhoksi saakka. Aloin epäröidä koko verhoprojektia ja nyt kesää vasten verhottomuus tuntuu raikkaalta vaihtoehdolta. Täytyy kehitellä tuosta kankaasta jotakin muuta, kunhan saan joku kaunis päivä itselleni ompelukoneen. Mikä olisi hyvä rakkine tämmöiselle aloittelijalle? Hulluilla päivillä oli jonkunlaista tarjontaa. Voi olla, että täräytän sieltä yhden tähän osoitteeseen.

Sain siis viimein päätökseen pinkin viltin metsästyksen – semmoinen tuli vastaan toissapäivänä Pentikin bloggari-illassa hienoisella kavereiden avustuksella. Nauratti, kun Johanna Kotilo-blogista eli mukana mun vilttikriisiä ja tiesi heti, että tämä voisi olla passeli meille. Ja onhan se! Ei haittaisi, vaikka sävy olisi vieläkin neonhohtoisempi, mutta tässä tykästyin värin lisäksi graafiseen kuosiin. Huopia ja koristetyynyjä ei kai koskaan voi olla liikaa.

//

It’s spring now in our living room! I finally completed the pink blanket hunting. I found it from Pentik with a slight help of friends. Johanna from Kotilo blog knew immediately that this could be something I was looking for. And it is! The tone could be even more neon but I really like the graphic pattern. I quess you can never have too many blankets and pillows.

36 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *