On tämä valoisuus vaan niin järjettömän siistiä. <3 Olo on monta kertaa energisempi kuin pari kuukautta takaperin. Huomasin myös, että viimeinenkin lumikasa oli hävinnyt takapihalta muistuttamasta ylipitkästä talvesta. Mahtavaa! Ei tule ikävä.

Ja asiasta koristetyynyihin, olkkarin sohvan rykelmä on saanut uuden raidallisen jäsenen. Ferm Livingin mustavalkoinen mariannepötkylä tarttui tuliaisiksi viime viikonlopun Tampereen putiikkikierrokselta, josta Tiinakaisa muuten teki aivan mielettömän hyvän tärppioppaan. Nappaa talteen, jos kaavailet reissua Mansen suuntaan. Olen aikaisemmin Tampereella shoppaillessa sahannut Hämeenkatua edestakaisin, joten paikallisen opastama kierros oli kyllä antoisa.

Kuva

Kuva

//

I couldn’t be more happy about the increasing natural light. The mood is many times more energetic now than a couple of months ago. I also noticed that the last pile of snow had disappeared from the back yard. Perfect!

Our sofa has received a new striped member. I bought this black and white Ferm Living pillow last weekend when I visited some small interior stores in Tampere. Tiinakaisa, who was our local guide, made a very good summary of our tour. I recommend to check if you’re planning a trip to that direction.

19 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *