READING

SUNDAY SUNSHINE // KEVÄT TULVII OLOHUONEESEEN

SUNDAY SUNSHINE // KEVÄT TULVII OLOHUONEESEEN


On tämä valoisuus vaan niin järjettömän siistiä. <3 Olo on monta kertaa energisempi kuin pari kuukautta takaperin. Huomasin myös, että viimeinenkin lumikasa oli hävinnyt takapihalta muistuttamasta ylipitkästä talvesta. Mahtavaa! Ei tule ikävä.

Ja asiasta koristetyynyihin, olkkarin sohvan rykelmä on saanut uuden raidallisen jäsenen. Ferm Livingin mustavalkoinen mariannepötkylä tarttui tuliaisiksi viime viikonlopun Tampereen putiikkikierrokselta, josta Tiinakaisa muuten teki aivan mielettömän hyvän tärppioppaan. Nappaa talteen, jos kaavailet reissua Mansen suuntaan. Olen aikaisemmin Tampereella shoppaillessa sahannut Hämeenkatua edestakaisin, joten paikallisen opastama kierros oli kyllä antoisa.

//

I couldn’t be more happy about the increasing natural light. The mood is many times more energetic now than a couple of months ago. I also noticed that the last pile of snow had disappeared from the back yard. Perfect!

Our sofa has received a new striped member. I bought this black and white Ferm Living pillow last weekend when I visited some small interior stores in Tampere. Tiinakaisa, who was our local guide, made a very good summary of our tour. I recommend to check if you’re planning a trip to that direction.


 1. Laapa

  21 April

  Samaa valoiloa täällä!
  Ja tuo pinkki huopa on vaan tosi kaunis..

  • Kaisa NHWY

   21 April

   Ei vaan ole mitään niin ihanaa, kun päivän piteneminen keväällä! Tai no ehkä on jotakin, mutta nyt tuntuu siltä. 🙂 Kiitos! <3

 2. Anonymous

  21 April

  Minkähän takia kirjoittamasi suomenkielinen teksti näkyy minulla yhdessä pystyrivissä kaikki kirjaimet allekkain… vähän vaikea lukea, vaikka isolta tietokoneen näytöltä katselen 🙂 Kaunis koti!
  -M-

  • Kaisa NHWY

   21 April

   Ounnou, mulla jostakin syystä tulee välillä tekstin sekaan jotain ihme koodia, joka tekee sen. Ja käsittääkseni näkyy ainoastaan PC:llä ja silloinkin vain, kun on käytössä IE. Eli en ite huomaa, milloin koodia ilmestyy tai milloin ei. Onko sulla mikä kone ja selain? Näkyykö nyt normaalisti? > koitin poistaa sen ylimääräisen ihmeellisen span-koodin.

  • Anonymous

   21 April

   Nyt näkyy normaalisti. Mulla on Fujitsun läppäri ja IE, joten täsmää ongelmaan. Olen joskus muulloinkin huomannut saman jossain blogissa, vai olisko ollut just sun sivuilla, en ole varma.
   -M-

  • Kaisa NHWY

   21 April

   Kiitti, kun tulit kertomaan! Hitsi, pitänee jatkossa aina tsekata tuo postauksen html:kin, jotta näkyy kaikilla selaimilla ja koneilla normaalisti. Ilmeisesti mulla on ainakin ollut samaa vaivaa ennenkin. :/

 3. Cinnabaria

  21 April

  Teillä on kaunista ja ihanan rento fiilis välittyy kuvistasi! <3

  Kiitos muuten tuosta Tampere-vinkistä, vaikka itse olen täällä Mansesterissa asustanut jo toistakymmentä vuotta, ei kaikkea paikallista silti tiedä. Tapas bar Inezistä minä olen kuullut monelta kehuja ja se pitäisi käydä pikimiten testaamassa.

  Ps. Se on muuten Hämeenkatu. 😉

  • Kaisa NHWY

   21 April

   Ahaha, no niimpä muuten onkin! 😀 Joo samaa sanoivat tamperelaiset, jotka olivat mukana kierroksella! Inez oli kyllä kiva ja tunnelmallinen, muista ottaa talon perunat! 😉 Oltiin ensin, että nääh, mutta niitä tilattiin heti santsit pöytään.

 4. Juuli

  21 April

  Ihana valo! Ja ihana tuo marianne-tyyny, heti kiinnitti kyllä huomion :). Ja vielä jos lisää ihanaa saa sanoa, niin tuo vaaleanpunainen viltti on sitä kans :).

 5. MS Ordinary

  21 April

  Valo ja lämpö tekee kyllä ihmeitä <3 Haahuiltiin tänään pikkupiskien ja kameran kanssa pari tuntia ulkosalla ilman mitään päämäärä ja teki kyllä niiiin hyvää! 🙂
  Sie oot tartuttanu miuhun vilttikuumeen!

  • Kaisa NHWY

   21 April

   Tekee tosiaan! Minunki pitäs haahuilla ulkona enemmän, liiaksi tulee värjöteltyä neljän seinän sisällä. Haha, rakastan vilttejä. 😀

 6. Sielläkin on auringon tulvintaa!! 🙂 Niin täälläkin!! Ihana kevät <3 mukavaa viikkoa sinne!

 7. misu

  23 April

  teidän olkkari on kyllä ihan sairaan kiva!

 8. Villa Veranda

  23 April

  Tuo sun lampun ripustus täytyy kyl kopioida tuo idea!

Your email address will not be published. Required fields are marked *