Tämä herkku on usealle kaverilleni erittäin tuttu. 🙂 Juustotikut ovat olleet herkkupöydän suosikki monissa juhlissani ja ovat kaikenlisäksi edullinen, nopea ja helppo valmistaa. Tällä kertaa vein näitä tuliaisiksi viime sunnuntaiselle nyyttäribrunssille. Kääräisin tikut leivinpaperista ja teipistä taiteltuihin pusseihin, jolloin ne näyttivät hauskoilta jättiranskalaisilta (eikä tarvinnut turhaan kuljetella muovirasioita mukana). Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, mutta varoitan, että näihin jää pahasti koukkuun.

//

My friends know very well this delicacy because I’ve been making cheese sticks for so many parties. Usually they have been the favourite snack and are, moreover, inexpensive, quick and easy to prepare. This time I took these as a gift when I participated my friend’s potluck brunch last Sunday. I wrapped them in greaseproof paper bags, so that they looked like giant fries (and didn’t need to carry any plastic boxes with me). I highly recommend you to try!

33 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *