Tänä viikonloppuna on pysynyt järkkäri kaapissa, mutta kännykän kamera on räpsynyt senkin edestä. Täällä on jatkettu roinanharvennus-kirppisurakkaa, heiluteltu rättiä ja imuria, hiottu ja vahattu vessan puutaso, kokkailtu porukalla ja tättädädää, asennettu uusi valaisin seinään! Yllätin itsenikin ripeydelläni, joku kevätpistos kai. Uusi kuparinen lamppu näkyy ihan hitusen tuossa kokiskuvassa taustalla. Julkaisen siitä vielä paremman todisteen täällä ensi viikolla.

//

My SLR has remained in the closet this weekend, but i’ve captured some random moments with my phone. I suprised myself and already installed the new lamp on the wall! You can see the copper bulb just a little bit in that coke picture. I publish a better proof of it here next week.

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *