READING

TERRACE OPENING // KESÄTERASSIN AVAJAISET

TERRACE OPENING // KESÄTERASSIN AVAJAISETKevätaurinko oli sulatellut terassin lumimassoja sen verran tehokkaasti, että päästiin laittamaan pääsiäisen kunniaksi kalusteet paikoilleen! Aivan ihana kesäfiilis tuli! Sieltä ne helteet taas lähestyy, vaikka on tässä meinannut pariin kertaan jo usko loppua loputtomalta tuntuvien lumisateiden vuoksi. Myös Tassu Talkoomies oli mukana tunnelmoimassa. Pieni nauttii silmin nähden, kun pääsee nuuhkuttelemaan hankien alta tulvivaa kevään tuoksua.

Olin melkein unohtanut, miten hyvää grilliruoka onkaan. Menu sisälsi kanafileitä, ananaksia, kesäkurpitsaa, haudutetuja kasviksia, täytettyjä herkkusieniä ja tietenkin sitä makkaraa. Jouduttiin taipumaan sisäruokailuun hyvästä kevätsäästä huolimatta, olisi valitettavasti vielä ulkona sormet jäätyneet haarukoihin kiinni. Mutta on kyllä ollut ihan mielettömän kivat pääsiäiskelit, ensimmäistä kertaa pääsi kevätfiilis valtaamaan oikein kunnolla. Onko siellä päästy samoihin tunnelmiin?

//

We decided to open our terrace during our Easter holidays, even though it is quite cold and a lot of snow in Finland (still! been exceptionally cold spring here). Mr. Paw is enjoying so much when he can smell all the spring scents.

Our menu included chicken fillet, pineapple, zucchini, stewed vegetables, stuffed mushrooms and of course sausage. Unfortunately we had to have the dinner inside because the weather is still too cold to enjoy the food outside. I’d almost forgotten how good grilled food can be!


 1. littleB

  31 March

  Oiiih, ihana kesäfiilis <3 Ja slurps mitä herkkuja 😛 Grilliruoka on kyllä niiiin parasta, can’t wait!
  Ihanaa sunnuntaita! <3

  • Kaisa NHWY

   1 April

   Grillissä kaikesta ruuasta tulee vaan niin hyvää (ja helposti!). Nuo sienet eritoten… <3 Kiitos samoin sinne mukavia pyhien loppuja!

 2. Anonymous

  31 March

  Onpa hauskat servetit sulla! 🙂 Mistä olet ostanut ne?

 3. Heidi

  31 March

  Täälläkin on grillailtu, mutta vielä ihan lumen keskellä. Ei haittaa menoa! Muuten on ollut aivan ihanat ulkoiluilmat! =)

  • Kaisa NHWY

   1 April

   Joo kyllä meilläkin vielä melkoset nietokset on heti terassin reunojen jälkeen. :] Ei estä tunnelmointia! 🙂 Pelkkä grillailun tuoksu jo riittää tuomaan kesäfiiliksen.

 4. Anonymous

  31 March

  Oi että näyttää hyvältä! Juuri eilen lapioitiin meidän terassilta lumikasat pois ja vielä jäi pieni jääkerros, mutta varmasti tuo aurinko sen nopeasti sulattaa pois! sitä odotellessa! 🙂

  -A-

  • Kaisa NHWY

   1 April

   Ei mee kyllä enää kauaa! :))) Nyt pääsiäisenä lähti ainakin meillä lumet sulamaan oikein urakalla.

 5. Anonymous

  31 March

  Ihanilta näytti tedän pihakalusteet!Onko ne mistä? Täällä yritetään kovasti etsiä mieluisia,ei vain tahdo löytyä :/

  Ellen

  • Kaisa NHWY

   1 April

   Moikka ja kiitos! Kalusteet on hankittu Jackpointista.

 6. No nyt on ollut pojilla varmasti suut messingillä kun saivat grillin auki 🙂 Aikoinaan kaverini aloitti takapihallaan auringonoton jo näihin aikoihin, piti kuulemma saada hyvä startti rusketukseen.

  Ps: Yksi päivä blogiasi lukiessa mieheni sattui ruudun ääreen ja aikansa hiljaa oltuaan kysyin: Noo mitä? Mies: Aika nätti tuo tyttö, onko siitä lisää kuvia :). Jouduin tuottamaan pettymyksen kertomalla, että tämä blogi on keskittynyt pääasiassa muihin kuvauskohteisiin:)

  • Kaisa NHWY

   1 April

   No kyllä! 🙂 Pojat hoiti grillauksen, perinteiseen tapaan. Meillä lopuilla oli juures- ja oheistuotevastuu. Haha, joo en oo niin kuvauksellinen, että kannattaisi siirtää painopistettä tämän enempää omien kuvien ympärille. 😀 Kiitos kohteliaisuudesta. <3

 7. MS Ordinary

  31 March

  Oi nams! :p onpa Tassumiehellä muhkea häntä! Katoin tosta kolmannesta kuvasta että teillä on ollut pomerian terassilla, mut se olikin kissan takamus 😀

  • Kaisa NHWY

   1 April

   Hahahah. 😀 No ei oo tosiaan kaukana pomerianista. 😀

 8. Anonymous

  31 March

  Voi että, grillirauka kyllä kelpaisi jo! Mistä tuo kuusikulmainen tarjoilualusta on? Komia!

  • Kaisa NHWY

   1 April

   Kyllä maistuki hyvälle pitkän tauon jälkeen! Löysin tuon ihan vastikään kirpparilta.

 9. Sini

  31 March

  No hei epistä!Meillä on metri lunta terassilla!Ihanan keväiset kuvat!

  • Kaisa NHWY

   1 April

   :=) Kyllä ne siittä sulaa, enää muutamien päivien tai viikkojen kysymys. En malta oottaa, että piha alkaa paljastua lumen alta..

 10. Anna

  31 March

  Ihana aurinkoista ja hienoja tossuja siellä porukoilla jalassa :). Täällä myös grillailtiin eilen, ollaan jo pari viikkoa sitten korkattu grillikausi, slurpsis!

  • Kaisa NHWY

   1 April

   Nauratti, kun vieraat oli tuonu omat tohvelit mukanaan. 😀 Ja vielä samaa stailia ku talon väellä.

 11. Oi miten vähän lunta teidän terdellä on, musta tuntuu että päästään terassille vasta heinäkuussa grillailemaan 😀

  • Kaisa NHWY

   1 April

   Joo yhtäkkiä tuli terassi esiin, olin niin mielissään. 😀 Nopeasti ne lähtee sitte ku vähänkään lämpenee kelit tästä vielä.

 12. Anonymous

  1 April

  Mikä iphone sulla on? Onko toiminu hyvin? 🙂 Oon ite pähkäilemässä tässä nyt iphonen ostoa ja tarttisin vähän kokemuksia 😀

  • Kaisa NHWY

   1 April

   4s. On toiminu ja oon tykännyt kyllä tosi paljon, kamera on oikein mukiinmenevä > välillä räpsin sillä blogiinkin kuvia.

 13. Kiki

  1 April

  Oih, mahtavaa!

 14. Emppu

  2 April

  Ihanan upea fiilis kuvissa! Ja siitä huolimatta, että annan itsestäni arveluttavan vaikutelman etenkin näin aamulla, totean kylmän kuohuvan tai valkkarin himottavan aivan julmetun paljon sitä mukaa, kun auringonvalo lisääntyy! 😀

  • Kaisa NHWY

   2 April

   😀 Totta, ja talvinen punkku vaihtuu valkkariin ihan lennosta. Haaveilen jo jostakin Sangria-sekoituksesta, jonka voi tarjoilla vieraille takapihalla hellekelillä.

 15. Tassu on tossa kuvassa niin pörheänä ja iloisen oloisena. Aivan ihana fiilis muutenkin taas kuvissasi. 🙂

 16. Sita

  10 April

  Just sellasia kuvia joiden tunnelmaan vois hypätä mukaan! Varsinkin noiden ruokien takia hehe

Your email address will not be published. Required fields are marked *