READING

PINK BLANKET IS HERE // PINKKI (?) VILTTI SAAPUI

PINK BLANKET IS HERE // PINKKI (?) VILTTI SAAPUIPinkki tai siis sellaiseksi luulemani viltti on saapunut ja lähdössä paluupostissa takaisin Ellokselle. Himoitsin tätä aikaisemmassa postauksessani ja pistin tilaukseen, mutta viltin kuvaa oli käsitelty niin paljon valoisammaksi, että sävy näytti verkkokaupassa huomattavasti kirkkaammalta. Marjapuuron punainen ei sytytä ollenkaan ja harmittaa, että kuva oli niin harhaanjohtava. Ei mahna mittään, täytyy lähettää tämä takaisin ja jatkaa täydellisen pinkin huovan metstästystä.

//

The “pink” blanket that I linked in my earlier post has arrived but unfortunately I’m going to return it back to Ellos. The blanket image had been treated so much that the tone seemed much brighter in their online store. This is closer to berry pudding than neon pink. Picture was quite misleading. Well, I just send this back and will continue the seeking of a perfect bright pink felt.


 1. Anonymous

  26 March

  Mulla on käynyt Elloksen kanssa ihan samalla lailla, kyseessä olivat vain päöytätabletit. Olivat luonnossa ihan eri väriset, mitä kuvissa -jopa “värisokea” mieskin huomasi eron. Ärsyttävää, etenkin, kun molemmat kerrat Ellokselta tilatessani on tilauksen saapuminen kestänyt kauan ja rahojen palautuminen vielä kauemmin :/

  • Kaisa NHWY

   28 March

   Höh, ne ilmeisesti siis käsittelevät siellä kuvia tosiaan liian rajulla kädellä. Tätä viltin värieroa ei nimittäin voi ainakaan pelkällä näyttöjen väriasetusten eroilla perustella. Ei auta, kun palauttaa tuote.

 2. Eipä uskoisi samaksi peitoksi! :/ Itse tilasin juuri tyynynpäällisen Ellokselta ja paketti saapui tänään noutopaikkaan. Toivotaan ettei käy samalla lailla.

  • Kaisa NHWY

   28 March

   Toivotaan! Tosin tuo Essin allaoleva kommentti ei lupaa kovin hyvää… :/

 3. Anonymous

  26 March

  Minä tilasin lastenhuoneen lampun Ellokselta. Kuvan perusteella oli siniharmaa, mutta luonnossa ihan kirkkaan sininen. No hyvin se kuitenkin sopi pojan huoneeseen, mutta vähän harmitti kun ei ollut ihan se mitä kuvittelin…

  • Kaisa NHWY

   28 March

   Ainahan verkko-ostoksissa on tietenkin tämmöinen riski olemassa, mutta aika suuria tuntuvat olevan nämä Elloksen värierot.

 4. MS Ordinary

  26 March

  Höh 🙁 miekin oon joskus pettynyt nettikaupoista tilatessani tuotteen väriin tai kankaan laatuun.

  • Kaisa NHWY

   28 March

   Jeps, näissä pitää aina varautua pettymykseen. :/

 5. Essi

  26 March

  Elloksella käy monesti näin, varsinkin tekstiilien kanssa. Eräänkin kerran saanut olla palauttamassa…

  • Kaisa NHWY

   28 March

   Auts.. ja ku ne on niin kivoja! Mulle tuli Ellokselta sähköpostiin palautekysely, ajattelin mainita asiasta. Toivotaan, että tilanne korjautuisi.

 6. Susku

  26 March

  Itse löysin ihanan pinkin Lempi-huovan Finlaysonilta!

  • Kaisa NHWY

   28 March

   Se on kiva kyllä, mutta tahtoisin meille vieläkin sähäkämmän värin, kunnon neonpinkin. 🙂

 7. Olga StarDec

  26 March

  Oh it’s lovely!

  • Kaisa NHWY

   28 March

   It is nice if you are not looking for a brighter pink. :-/

 8. Nipsu

  27 March

  No huh, huh. Kyllä onkin harhaanjohtava kuva!!
  Onnea metsästykseen, toivottavasti täydellinen pinkki löytyy 🙂

  • Kaisa NHWY

   28 March

   Toivotaan! 🙂 Vieläköhän tuota uskaltais netistä tilaamaan, jos vastaan sattuisi tulemaan… Tai sitten vaan odotan, että putkahtaa jostakin vastaan livenä.

 9. Peeta

  27 March

  Eikä, toihan on ihan eri värinen! Luulis nyt että koitettais saada kuviin mahdollisimman sama sävy kuin mitä tuotteessa oikeasti on.. Voipi olla että kuvien muokkaajalla on ollut näytössä säädöt vähän miten sattuu mutta kyllä joku nyt olisi sille jotain voinut sanoa 😀 Haha no en tiedä mitä on käyny mutta mua ainakin ärsyttäis.
  Onneksi tuli nyt luettua täältä sun kirjotuksesta ja kommenteistakin niin osaa itse sitten varoa Elloksen värien kanssa jos joskus meinaa tilata jotain..

  Peeta,
  http://rawdesignblog.blogspot.fi/

  • Kaisa NHWY

   28 March

   No niin on! Ja en usko, että ees säädöistä voi johtua, kun kuvaa on selvästi Elloksella käsitelty niin sikana kirkkaammaksi. Saan tuosta viltistä ihan saman värisen, kun lisään keinotekoisesti valosuutta ja paljon. Joo kyllähän tämä on ihan turhaa humppaa lähteä palauttamaan ja odotella rahoja takaisin. Tuli sopivasti sähköpostiin palautekysely Ellokselta ja aion kyllä asiasta mainita. Jospa vaikka kiinnittäisivät jatkossa asiaan enemmän huomiota.

 10. Anonymous

  28 March

  Wau mikä kamera/objektiivit sulla on? 😀

  • Kaisa NHWY

   28 March

   Runko on 500D ja itse asiassa näissä kuvissa käytössä on kittiputki 18-55mm. Kameralaukusta löytyy lisäksi 60mm makro ja 28-135 mm Ultrasonic.

Your email address will not be published. Required fields are marked *