Pinkki tai siis sellaiseksi luulemani viltti on saapunut ja lähdössä paluupostissa takaisin Ellokselle. Himoitsin tätä aikaisemmassa postauksessani ja pistin tilaukseen, mutta viltin kuvaa oli käsitelty niin paljon valoisammaksi, että sävy näytti verkkokaupassa huomattavasti kirkkaammalta. Marjapuuron punainen ei sytytä ollenkaan ja harmittaa, että kuva oli niin harhaanjohtava. Ei mahna mittään, täytyy lähettää tämä takaisin ja jatkaa täydellisen pinkin huovan metstästystä.

//

The ”pink” blanket that I linked in my earlier post has arrived but unfortunately I’m going to return it back to Ellos. The blanket image had been treated so much that the tone seemed much brighter in their online store. This is closer to berry pudding than neon pink. Picture was quite misleading. Well, I just send this back and will continue the seeking of a perfect bright pink felt.

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *