Pictures/kuvat: Ellos

1 pallolakanat/ 2 pilvitarra / 3 tyynyliina / 4 pinkki huopa / 5 raitalakanat / 6 kolmiotarjotin

Lisääntyvällä luonnonvalolla on ihmeellinen vaikutus psyykeeseen. Joka kevät alan kuin tykin laukauksesta himota karkki- ja neonvärejä niin sisustuksessa kuin vaatteissakin. Yleensä kärkeen kiilaavat vakiona kirkas pinkki ja koralli. Eiliseltä Elloksen kierrokselta jäi haaviin tuo neonpinkki huopa, jota en voinut olla tilaamatta. Hinta vähän kirpaisi, mutta olen kiristellyt kukkaron nyörejä koko alkuvuoden, joten ajattelin nyt repäistä ja laittaa olkkarin kesäkuntoon. Toivotaan, että hinta ja laatu kohtaavat. Kovasti himottaisi lisäksi nuo mariannekarkkilakanat, mutta meillä löytyy lakanoita niin paljon omasta takaa, etten kehtaa niitä kotiuttaa. Valikoimassa näytti olevan myös Ferm Livingin tapetteja ja seinätarroja. Empä ollut moisesta ollut tietoinen!

//

Increasing natural light has a powerful effect to my psyche. Every spring I start to desire candy and neon colors in interiors and clothing. Usually the top 2 colors are bright pink and coral. I just visited Ellos and couldn’t resist that neon pink felt! It brings the summer to our living room. I was also seriously considering to buy those red striped sheets but realized we already have too many of them. Ellos has also wallpaper and wall stickers from Ferm Living in their selection, didn’t know that!

Kuvatekstit sisältävät mainoslinkkejä.
This post includes commercial links.

21 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *