Toteutin viimein jo pitkään virinneen haaveen omasta fiilistelykorkkitaulusta. Kiinnitin olkkarin seinään kirjakaupasta löytyneen alustan ja nastailin siihen pöydällä makoilleita tuherruksiani.

Pakkomielle sai alkunsa viime kesänä, kun törmäsin asuntomessuilla Finlaysonin sisustamaan työhuoneeseen ja siellä mielettömän hienoon mood boardiin. Tämä olkoot siis vasta alkusoittoa – aion vielä rakentaa itselleni semmoisen hienon ja kookkaan version. Näissä ideasta toteukseen -prosesseissa vaan toisinaan kestää niin pitkään, että mielihaluja täytyy lieventää tämmöisillä kevytversioilla.

Viime kuukaudet ovat vierähtäneet aiottujen sisustusprojektien osalta ihan unessa. Jospa sitä näin kevään tullen saisi hihoja heilumaan toiseen malliin. Työhuone on yksi iso keskeneräinen kokonaisuus (toteutus vaiheessa Pinterest) ja toinen, ehkä se kaikista kinkkisin, on TV-taso ja nuo viheliäiset johtokasat. Hemmetin Pleikkari ja kotiteatterimolluskat. Huoh, en tykkää niistä.

//

I carried out a long time dream of my own mood board. This obsession began last summer, when I came across one incredibly fine mood board in Finnish Housing Fair, decorated by Finlayson. But this small version is just the beginning – I will still build a big and fancy mood board to my home office in near future. The project is currently at the level of Pinterest.

18 kommenttia

  • Olen pistänyt tilaukseen jo useampi vuosi sitten johdottoman television, vahvistimen, kaiuttimet, dvd-soittimen, subbarin, tietokoneen ja ties mitä miljoonaa muuta elektroniikkahärpäkettä, mutta tuloksetta. Voisivat myös kehitellä jonkun supervastaanottimen, sellaisen tulitikkuaskin kokoisen, jotta vielä saisin ne ylimääräiset vekottimet ikuisesti kaapin taakse. Jopa silloinkin kun on tarve katsella sitä televisiota. Valitettavasti kaikki vekottimet ovat edelleen näkyvillä ja ainoastaan kaukosäädin ja näppäimisto on saatu johdottomiksi.

  • jaurgh, juurikin pleikkari on aivan käsittämättömän ruma ”sistustus”elementti, meilläkin möllöttää olkkarissa ja olen yrittänyt peitellä sitä erinäisin tavoin… :/ Jos se joskus sattumalta tippuis jotenkin ja menis rikki, hmmm…. 😉

    • Eikä vedä edes vertoja tuolle kotiteatterin bassoyksikölle… Me vielä kattellaan Netflixiä Pleikan kautta, eli sitä ei voi edes piilottaa mihinkään, kun on kokoajan aktiivisessa käytössä. :/

  • Tuttua nurinaa. Hankin itse innoissani työpisteeseen Ikean kevytrakenteisen lasipöydän, mutta enpä tullut hoksanneeksi, että rumia johtoröykkiöitä ei saa tämän pöydän kanssa mitenkään piiloon. Klassinen sisustushömpötysmoka :D. Odottelen edelleen älynväläystä johtojen piilottamisen suhteen. Ehkä vaan kieputan niihin jotain neonväristä teippiä ja yritän kääntää tappion voitoksi..?

    • 😀 Mahtava termi! Olen joutunut elämäni varrella kohtaamaan yhden jos toisenkin sisustushömpötystappion. Mutta ensin tietenkin kaikki vippaskonstit käyttöön. Tykkään Kotipalapelin Rillan motosta: jos se on ruma, korosta sitä.

  • Hitto, en ihan osaa tätä kommentointia. Ei ollut tarkoitus kommentoida lippukuntamme nimellä, joten hädissäni poistin koko viestin. 😀 Eli ei vissiin jäänyt epäselväksi, että ensimmäistä kertaa avaan sanaisen arkkuni kommenttiboksissasi.

    Eli piti vain sellaista hihkaista, että kaukosäätimen käyttölaajennin voisi olla edes pieni apu tuohon aiemmin mainittuun supervastaanotin ongelmaan. (http://www.kauppasatama.fi/tuotteet.asp?category=200288) Meillekin tulee kyllä tuollainen mikäli miehenkutaleeni saa tahtonsa olohuoneen viihde-elektroniikkavarustuksen laajentamisesta läpi. Tällä hetkellä siellä on vain erityisen ruma XBox,Blu-Ray-soitin ja Elisa Viihde-laatikko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *