Meidän olohuoneeseen on kotiutunut kuparilampun lisäksi kaksi mustaa valaisinta, joista ruokapöydän päällä roikkuva pallo piti olla väliaikainen hätäratkaisu ennen sen täydellisen löytymistä. Nyt olen kuitenkin kiintynyt tuohon solmujohtoon, joten molluska saa ainakin toistaiseksi olla ihan rauhassa paikallaan.

Nurkkaan asennetun lampun ostin puolestaan työhuoneeseen, mutta hetken mutustelun jälkeen päädyin ruuvaamaan sen kiinni olkkariin. Mun sisustaminen on melkoista fiilistelyä ja mallailua ja ratkaisut löytyvät useimmiten sattumien kautta. En voisi kuvitellakaan, että tekisin valmiin suunnitelman koko kodin sisustukseen. Kaikkia ja kaikkea pitää hieroa ja tuijotella, mielellään kerran vaihtaa paikkaa ja vielä mahdollisesti lopuksi vaihtaa kaikki takaisin. Siis semmosta, mistä miehet tykkää.

//

Our new copper lamp has two black friends in our living room. The one which hangs above the dining table was supposed to be a temporary stop-gap solution before I find the perfect one. Now, however, I’m in love with that node so it can stay in place for now.

The other light I installed to the corner was planned to be attached to the office wall but after some decor outburst it ended up finally to the living room. My interior design solutions are most commonly found through deep experimentation. First I like to try all the possible solutions and often change it all back as it was before. Just the way men like it.

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *