Eames DSW, Vitra (Pictures: Scandinavian Deko)

London, BoConcept (Picture: Nu Concept)

Bess, Kodin1 (Picture: Kodin1)

Sigurd, Ikea (Picture: Livet Hemma)

Various chairs together (Picture: Est Magazine)

Täällä pähkäillään taas kerran ruokapöydän tuoleja – tai oikeastaan haaveillaan niistä. Ei varmaan koskaan tule sitä päivää, että raskisin nuo DSW:t täräyttää meidän pöydän ympärille. Hyvin on pärjätty kirppislöydöillä tähän saakka, mutta nyt pari niistä on lähtenyt hajoamaan osasiin. Tällä hetkellä harkitsen tuolien lisäksi pidempää penkkiä pöydän toiselle puolelle. Joku rouhea lankku olisi täydellinen.
Tuossa ensimmäisessä Scandinavian Dekon DSW-kuvassa on muuten melkolailla identtinen pöytä kuin meillä: vaalea taso Hay:n mustilla pukkijaloilla. DSW:n ja Londonin edullisempi sekoitus, Kodin1:n Bess, passaisi siis mitä luultavammin pöytään oikein mainiosti. Kovasti miellyttää kyllä myös tuo Ikean konstailematon Sigurd.
Meidän tämänhetkinen tuolirepertuaari sisältää erivärisiä pinna- ja taittotuoleja (näkyy hyvin mm. tässä postauksessa). Eri mallien sekoittelu pysyy edelleen vahvana ehdokkaana listalla. Löysin tästä mielettömän inspiroivan esimerkin  Est Magazinen sivuilta artikkelista Paola Navone / Italian Industrial Style. Mikä koti! Olen aivan myyty. 
//
I’m once again trying to decide which chairs to choose for our dining table. We have managed so far with our 2nd hand findings but now a couple of them have started to fall apart. In addition to the chairs, I’ve also been thinking about a longer bench. Some rough plank would be perfect.
In that first DSW picture by Scandinavian Deko the table is pretty much identical to the table that we have: light wood on a Hay’s black loop stand frame. So it seems that Bess, the cheaper mixture of DSW and London, would probably go well with the table. Ikea’s unpretentious Sigurd is also one potential option.
Our current thrifted chair repertoire includes four mixed pieces (shown ie. in this post). Also this style remains strong in my list. I found one incredibly inspiring example of mixed chairs from Est Magazine: Paola Navone article / Industrial Italian Style. What a home! 

24 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *