Tämmöisiä söpöjä pieniä noitia kävi tänään pimputtelemassa meidän ovikelloa. Talon väki virvottiin tuopeeks teepeeks ja trullit pääsivät suklaamunien makuun hommasta suoriuduttuaan. Sain palkkaa vastaan hirmuisen nätin vitsan, joka passaa hyvin meidän olkkariin.

Tuli muuten se Elloksen vilttikin jo, eikä ollut ihan sitä, mitä odotin… No, siitä lisää myöhemmin. Nyt valmistautumaan huomiseen talviloman aloitukseen! Eli miettimään, mitä kaikkia näpräysprojekteja sitä aloittaisi. Ihanaa! Outoa, kun voi sunnuntainakin valvoa hyvällä omatunnolla niin pitkään kuin huvittaa. Parhaat inspiraatiot kun tulevat mulla yleensä aina ilta-aikaan. Aion saada ainakin Danielin makkaravartiset villasukat valmiiksi. Joko joku on päätellyt mustavalkoisen pipon?

//

These cute little Easter witches visited us today. I got one very nice decorated willow twig which suits so nicely to our living room. Btw, I already got the pink blanket from Ellos and it was not quite what I expected… Well, more on that later. Now I begin to prepare for next week’s winter holiday! Hard to decide what craft projects to start. How lovely! I can be awake for as long as I want – even on Sunday. The best inspirations comes usually by night. I’m going to get at least one pair of socks ready for Daniel.

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *