READING

CUTE EASTER WITCHES // TRULLIVIERAITA NAAPURISTA

CUTE EASTER WITCHES // TRULLIVIERAITA NAAPURISTA


Tämmöisiä söpöjä pieniä noitia kävi tänään pimputtelemassa meidän ovikelloa. Talon väki virvottiin tuopeeks teepeeks ja trullit pääsivät suklaamunien makuun hommasta suoriuduttuaan. Sain palkkaa vastaan hirmuisen nätin vitsan, joka passaa hyvin meidän olkkariin.

Tuli muuten se Elloksen vilttikin jo, eikä ollut ihan sitä, mitä odotin… No, siitä lisää myöhemmin. Nyt valmistautumaan huomiseen talviloman aloitukseen! Eli miettimään, mitä kaikkia näpräysprojekteja sitä aloittaisi. Ihanaa! Outoa, kun voi sunnuntainakin valvoa hyvällä omatunnolla niin pitkään kuin huvittaa. Parhaat inspiraatiot kun tulevat mulla yleensä aina ilta-aikaan. Aion saada ainakin Danielin makkaravartiset villasukat valmiiksi. Joko joku on päätellyt mustavalkoisen pipon?

//

These cute little Easter witches visited us today. I got one very nice decorated willow twig which suits so nicely to our living room. Btw, I already got the pink blanket from Ellos and it was not quite what I expected… Well, more on that later. Now I begin to prepare for next week’s winter holiday! Hard to decide what craft projects to start. How lovely! I can be awake for as long as I want – even on Sunday. The best inspirations comes usually by night. I’m going to get at least one pair of socks ready for Daniel.


 1. Kiki

  24 March

  No onpas kyllä söpöläisiä!

  Mukavaa lomaa!

  • Kaisa NHWY

   26 March

   Niin on. 🙂 Ja kiitosta kiitos, ihana olla vaan pitkästä aikaa!

 2. Gäää! Miten suloisia! <3

 3. Herttinen sentään miten söpöjä virpojia 🙂 Ja tosi kivat kuvat. Noiden pikkuisten tyyppien silmien väri tulee tosi kauniisti esiin.

  ps. sisustuksen “alaston totuus” haaste löytyy sinulle blogistani!

  • Kaisa NHWY

   26 March

   Ei kyllä silmien värin perusteella uskoisi tätä parivaljakkoa sisaruksiksi. Kiitos haasteesta!

 4. Voi ei mä en kestä miten söpöjä tyyppejä!! 🙂

  • Kaisa NHWY

   26 March

   Määkin olin ratketa ku tämä konklaavi asteli sisään virpomaan.

 5. Heidi

  24 March

  Että on sööttiä 🙂

 6. Vilhelmiina

  24 March

  Ihania pikku virpojia!! Harmitti itseä niin paljon että yövuoroputken takia jäi virpojien näkeminen täysin. Onneksi mies oli kotona, joten ihania oksia on koristamassa. Pääsiäinen on niin ihana juhla! 🙂

  • Kaisa NHWY

   26 March

   Niin on. 🙂 Tulee hyvä mieli tämmösistä pikkutyypeistä. Meillä kävi vain yhdet virpojat, enemmänkin olisi saanut vierailla.

 7. Sofie

  25 March

  Voi, söpöjä!

 8. Emppu

  27 March

  Voi ei, miten söpöjä vieraita! Hauskaa pääsiäistä teille!

 9. Mimosa

  27 March

  Eikä miten söpöjä! Tuli hyviä mieli 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *