Tämä valaisin oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kuparikuppi löytyi viime reissulla Tukholman lentokentän Design Torgetista. Sinne on aina ehdittävä pyörähtämään ja silmäilemään hauskaa ja useimmiten vieläpä kohtuuhintaista ruotsalaista muotoilua. Myös aikaisemmassa kotipostauksessa vilahtavat iPhonen kolmiokuoret ovat tuolta samaisesta putiikista peräisin.

Kuvan valaisin oli irroitettu lentokentän myymälän seinästä hauskasti kulmaraudalla ja tarkoituksenani on soveltaa kyseisen esillepanon ideaa täällä kotosalla. Lampun alla olevan lipaston päällä makoilee jo Ikeasta kotiutettu raakapuinen hyllynkannatin, mutta saas nähdä milloin kyseinen kalikka päätyy seinään saakka – edellinen kirpparilta hankittu valaisinkin on nimittäin vielä asentamatta. Postasin löydöksestä viime marraskussa eli kohta kolkutellaan jo puolen vuoden saamattomuuden rajapyykkiä. Joka tapauksessa tämä parivaljakko sopii kivasti yhteen, vaikka ovatkin eri vuosikymmenten lapsosia.

Tuli tuosta kuvasta vielä mieleen, että haluaisin kovasti sijoittaa uuteen laajakuvaobjektiiviin. Lampun kupu käy näköjään kalansilmästä, mutta olisikos siellä  jakaa vinkkejä tai kokemuksia mahdollisimman vähän vääristävästä ja kohtuuhintaisesta laajakuvalinssistä?

//

I fell in love with this lamp last time I visited Design Torget in Sweden. The selecetion of the store is a must see thing if you go to Stockholm.

22 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *