Kävin eilen vaihtamassa kuulumisia ystäväperheen tykönä ja sain luvan nappailla kuvia heidän kauniista kodistaan. Olipa mukava valokuvata välillä muitakin kun omia nurkkia! Tässä kodissa on aina kahdehttivan siistiä – olen todennut tämän useamman ex temporee -visiitin perusteella. Meille kun joskus putkahtaisi ilmoittamatta, voisi näky olla hitusen boheemimpi.

Tykkään erityisen paljon ylläolevien kuvien suurista valaisimista ja keittiön valkoisen ja tummanruskean kontrastista. Korkean olohuoneen katosta roikkuu Lundian musta Soihtu Suspended ja keittiötä valaisee Secto Designin Octo. Aijjettä tuommoinen Octo vaalean puun värisenä olisi ihana. Kirjataan haavelistalle.

Arabian Apila-astioista ja vanhoista lasten saduista tulee jotenkin kotoinen fiilis. Voi että rakastin Mauri Kunnaksen kirjoja, kun olin pieni. Niitä kaikkia veikeitä yksityiskohtia, joita jaksoi tiirailla päivästä ja kuukaudesta toiseen.

Sain samalla visiitillä lainaksi Erika Knightin kirjan Yksinkertaisesti neuloen. Vaikuttaa syötävän ihanalta opukselta! Tässä on mennyt jo koko talviloma kutoessa, eikä tämä ainakaan helpota vallitsevaa näpertelyhimoa. Hei mukavaa pääsiäistä kaikille! Tänään starttaa kansallinen miniloma! Me ajateltiin ottaa rennosti, olla ystävien kanssa ja syödä hyvin. Keski-ikäkö? 😀

//

I visited my friend yesterday and got a permission to take a few photos of their beautiful home. I love those large lights and the white and brown contrast in the kitchen! The black ceiling lamp in the living room is Lundia’s Soihtu Suspended and the one in the kitchen is Octo by Secto Design. Peacefull color combinations, Arabia’s Apila-cups and and the old children’s books make the atmosphere cozy. Happy Easter to everyone! I’m going to relax, spend some time with my friends and eat well. Sounds so middle-aged! 😀

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *