TRIANGLE STAMP FEVER

Uusia kolmiotarroja on pakko kiinnitellä kaikkiin mahdollisiin paikkoihin. Ei riittänyt arpajaisvoittajien kirjekuoret, vaan myös WC:n kalusto sai viikonloppuna omansa kylkeen. Lopputulos ei vaan ollut lainkaan niin graafinen ja hienostunut kuin ajattelin. Tarrapuuska sai lopullisen tuomion, kun Daniel tupsahti paikalle. Aivan järkyttävää, otat varmaan nämä sitten samantien pois? Suoraan kuin jostain lastentarhan kylppäristä. 

Rapsutteluun meni sen verran aikaa, että seuraavan kerran mietin vähän tarkemmin, mihin päätän näitä liimailla. Iso putkilo olisi vielä käyttämättä. 😀 Huvittaa itteänikin nämä omat sisustusyllätykset, joita täällä aina aika ajoin järjestelen. Pitää muistaa kunnioittaa toisenkin asukin mielipiteitä, vaikka on tässä melkein ammattilobbariksi kehittynyt vuosien varrella. Usein on parasta vain yllättää ilman mahdollisuutta ennakkospekulointiin.

//

I have new triangle labels that I’m sticking to all possible places. First envelopes and now WC furniture which actually didn’t turn out nearly as graphic and sophisticated than I thought. The final judgement came from Daniel. Shocking! You take these off right? Feels like we’re in kindergarden. It took too long to tear them down so next time I must think twice before gluing them somewhere. 😛


 1. Jenni

  11 February

  Höh, minusta nuo oli ihan kivat. Ehkä paremmin toiminu harmaana. 🙂 Mistä tuo kolmiopyyhe on ostettu? Ihana.

  • Kaisa NHWY

   11 February

   Ne oli just semmoset ihan kivat, mutta tässä kohtaa joustin, niin voin sitten pitää pääni jossakin toisessa kohtaa. 😉 Silkkaa sisustusstrategiaa. Kolmiopyyhe lähti mukaan viime kesän asuntomessuilta Luhdan ständiltä.

 2. Heidi Bon Bon

  11 February

  Iiiihanat noi purkit!!! <3

 3. Kiki

  11 February

  No mutta hei, nehän ovat hienoja!

 4. Helinä

  11 February

  Ihan hauskannäköisethän ne!! 🙂 Juuri samanlaisia ovat omatkin kokeilut kotona, sitten tulee mister järki kotiin ja sanoo että mitä ihmettä olet taas mennyt tekemään. 🙂

 5. Pirita Alenius

  11 February

  Hahaha! “…tässä kohtaa joustin, niin voin sitten pitää pääni jossakin toisessa kohtaa.” 😀 Näinhän se toimii! Mistä löysit tuota kolmiotarraa? Taitais sopia aika hyvin meidän pikkuherran huoneeseen tuomaan vähän lastentarhan (kylppäri) -fiilistä. 🙂 Ellet sitten myy omiasi ylimääräisinä pois? 😀

  • Kaisa NHWY

   14 February

   Eii en raski mitenkään, vaikka sitten kattelen tuota rullaa, kunnes kyllästyn kolmioihin. 😀 Nämä löytyi ihan sattumalta sekatavarakaupasta Valenciasta viime reissulla. Olisi hitsi vieköön pitänyt ostaa useampi.

  • Pirita Alenius

   14 February

   No ilman muuta pidät tallessa, kun on kerran reissusta asti kannettu! 🙂 Mä jo itse asiassa mietin että mitenkäs saisin pientä vastaavaa piristystä aikaiseksi vaikkapa mustalla kontaktimuovilla tuonne pojan huoneeseen. 🙂

 6. Anonymous

  12 February

  Kivat kolmiot! Tosin veikkaan että meillä olisi ollut sama tuomio niiden kanssa 😀

  annemi/52weeksofdeliciousness

  • Kaisa NHWY

   14 February

   😀 Haha, joo, miehet on kapeakatseisia sisustusinnovaatioiden suhteen.

 7. littleB

  12 February

  Ihana sinä <3
  Onneks mulla ei täällä oo ketään järjen ääntä vaan voin toteuttaa itteäni ihan vallattomasti 😀
  Ihana muuten tuo pyyhe!

  • Kaisa NHWY

   14 February

   <3 Kiitos! Tykkään tuosta kovasti itsekin, meillä on nuo myös kylpypyyhekoossa.

 8. Sita

  12 February

  Mie haluan olla sie sitte ku oon sun ikäinen 😀 <3 ihana tarraintoilija

  • Kaisa NHWY

   14 February

   :DD Repesin.. Sulla vaan ei oo kolmioita ja vaan glitteri-hellokittyjä.

 9. Heini

  12 February

  Mistäs nuo teidän kaakelit on? muistatko sävyä/mallia/merkkiä? Nimim. wc-remppa tulossa ja noi kaakelit näyttää todella kivan värisiltä.

  • Kaisa NHWY

   14 February

   Nämä ovat itseasiassa lattialaattoja, jotka on nostettu seinään. 🙂 Sävy on virallisesti vaaleanharmaa, mutta todellisuudessa taittaa melko vahvasti beigen suuntaan. Merkki on Regal ja K-raudan valikoimaa (oli poistuvaa mallistoa, kun nämä ostin). Tsemppiä remppaan!

   ps. Löydät vastaavia laattoja, kun etsiskelet 30×60 kiillotettuja lattialaattoja.

 10. Anonymous

  13 February

  Ihan mahtavat!! Tosiaan olisin myös kiinnostunut kuulemaan mistä saa valmiita kolmiotarroja? Ja siis tuohonhan se sisustuslogiikka perustuu. TOSIN meillä on niin hirvee sisustuspirttihirmu ettei mies aina kauheasti uskalla sanoa vastaan. 🙂 Hih.. Mutta idea otetaan mahdollisesti käyttöön hieman tuunattuna. Kiitos tästä!

  -Mimu-

  • Kaisa NHWY

   14 February

   🙂 Hyvä sinä! Pirttihirmu se olla pitää. Vastaus kysymykseen löytyy tuolta Piritan kommentin alta!

 11. Johanna

  14 February

  😀 Täällä toinen ällyyttäjänainen, joka mielummin tekee ensin ja kysyy toisen mielipidettä vasta sitten. Taidan olla kyllä aika itsepäinen, sillä aina toisen silmienpyörittelyt eivät saa mua perääntymään. Toisaalta miekkosenkin silmä aika usein tottuu ja hetken päästä se jo kehuu ratkaisuja kaverilleen niin kuin ne olis yhdessä keksitty! 😀

  • Kaisa NHWY

   18 February

   Miehet!! <3 <3 On ne ihania. Täälläkin on monta hyvin äkkipikaista torjuntaa jyrätty hillityn itsevarmasti osaksi sisustusta. Ja sitten hetikohta se onkin aika hyvä. Tuttu kuvio.

Your email address will not be published. Required fields are marked *