Uusia kolmiotarroja on pakko kiinnitellä kaikkiin mahdollisiin paikkoihin. Ei riittänyt arpajaisvoittajien kirjekuoret, vaan myös WC:n kalusto sai viikonloppuna omansa kylkeen. Lopputulos ei vaan ollut lainkaan niin graafinen ja hienostunut kuin ajattelin. Tarrapuuska sai lopullisen tuomion, kun Daniel tupsahti paikalle. Aivan järkyttävää, otat varmaan nämä sitten samantien pois? Suoraan kuin jostain lastentarhan kylppäristä. 

Rapsutteluun meni sen verran aikaa, että seuraavan kerran mietin vähän tarkemmin, mihin päätän näitä liimailla. Iso putkilo olisi vielä käyttämättä. 😀 Huvittaa itteänikin nämä omat sisustusyllätykset, joita täällä aina aika ajoin järjestelen. Pitää muistaa kunnioittaa toisenkin asukin mielipiteitä, vaikka on tässä melkein ammattilobbariksi kehittynyt vuosien varrella. Usein on parasta vain yllättää ilman mahdollisuutta ennakkospekulointiin.

//

I have new triangle labels that I’m sticking to all possible places. First envelopes and now WC furniture which actually didn’t turn out nearly as graphic and sophisticated than I thought. The final judgement came from Daniel. Shocking! You take these off right? Feels like we’re in kindergarden. It took too long to tear them down so next time I must think twice before gluing them somewhere. 😛

23 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *