Olen ensi viikon reissun päällä, joten käynnistän siksi ajaksi pienen arvonnan. Tein kortit ystävänpäivähengessä, mutta toki näitä voi käyttää muissakin yhteyksissä. Kortit ovat paksua kartonkia ja mukaan tulee jokaiselle oma kirjekuori.

Olet mukana yhdellä arvalla, kun kerrot, minkä setin voittaisit mieluiten ja lisäät perään vielä sähköpostiosoitteesi yhteydenottoa varten. Saat toisen arvan, mikäli olet kirjautunut Blogger-lukijaraatiin tai peukuttanut blogia Facebookissa (mainitse, millä nimellä/nimimerkillä löydän sinut). Kolmas arpa repeää, jos linkität arvontapostauksen omaan blogiisi tai Facebook-profiiliisi. Voit käyttää tähän ylläolevia kuvia. Muistahan linkittää vinkkauksesi kommenttiin.

Arvontaan voi osallistua tästä minuutista alkaen ja aika päättyy ensi viikon torstaina 7.2. kello 21:00. Voittajat julkistetaan seuraavana viikonloppuna. Onnea matkaan!

72 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *