Meillä olisi lähdössä megalomaaninen lasti tavaraa kirpparille, mutta olen ihan hukassa paikkavalinnan kanssa Valtterin lopetettua. Löytyykö pääkaupunkiseudulta enää kirppistä, missä pääsee takuuvarmasti isosta määrästä tavarasta eroon ja saa olla itse myymässä? En mitenkään jaksa hinnoitella nuita tsiljoonaa Ikean säkillistä ja pahvilaatikollista vaatteita ja tavaraa itsepalvelutoreille.

Helsingin jäähalli on sattuneesta syystä ammuttu täyteen tulevina viikonloppuina. Myyrmannin kirppis aukeaa seuraavan kerran vasta huhtikuun lopussa. Onko muita?

Voi kun ois kesä ja voisi vaan lähteä Hietsun kirppikselle myymään. Ja Kallion puistokirppikset? Mun suosikkitapahtumia! Millos semmosia olisi tulossa seuraavan kerran, onko jollakin sisäpiirin tietoa?

*Kuvien kynäkotelot ovat löytöjä kierrätyskeskuksista, keraaminen Vantaalta ja puinen Tukholmasta.

//

I have sorted a huge amount of clothes and other stuff to flea market, but after one of the biggest market places in Helsinki (Valtteri) stopped I don’t kwow where to sell them in winter time. I need to find a place where you can get rid of big amount of goods and can be selling your items yourself (I’m not that big fan of self-service market places). Helsinki Ice Hall is shot full in the coming weekends. Myyrmanni flea market opens next time at the end of April. Is there any other?

Oh, I wish it was summer and I could go to Hietsu flea sell. And how about Kallion puistokirppis (pop-up flea markets in Helsinki)? My favorite events! When they are going to arrange that next time, some insider information there?

*The pen holders are from recycling centers in Vantaa and Stockholm.

37 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *