READING

FLEA MARKETS IN HELSINKI AREA?

FLEA MARKETS IN HELSINKI AREA?


Meillä olisi lähdössä megalomaaninen lasti tavaraa kirpparille, mutta olen ihan hukassa paikkavalinnan kanssa Valtterin lopetettua. Löytyykö pääkaupunkiseudulta enää kirppistä, missä pääsee takuuvarmasti isosta määrästä tavarasta eroon ja saa olla itse myymässä? En mitenkään jaksa hinnoitella nuita tsiljoonaa Ikean säkillistä ja pahvilaatikollista vaatteita ja tavaraa itsepalvelutoreille.

Helsingin jäähalli on sattuneesta syystä ammuttu täyteen tulevina viikonloppuina. Myyrmannin kirppis aukeaa seuraavan kerran vasta huhtikuun lopussa. Onko muita?

Voi kun ois kesä ja voisi vaan lähteä Hietsun kirppikselle myymään. Ja Kallion puistokirppikset? Mun suosikkitapahtumia! Millos semmosia olisi tulossa seuraavan kerran, onko jollakin sisäpiirin tietoa?

*Kuvien kynäkotelot ovat löytöjä kierrätyskeskuksista, keraaminen Vantaalta ja puinen Tukholmasta.

//

I have sorted a huge amount of clothes and other stuff to flea market, but after one of the biggest market places in Helsinki (Valtteri) stopped I don’t kwow where to sell them in winter time. I need to find a place where you can get rid of big amount of goods and can be selling your items yourself (I’m not that big fan of self-service market places). Helsinki Ice Hall is shot full in the coming weekends. Myyrmanni flea market opens next time at the end of April. Is there any other?

Oh, I wish it was summer and I could go to Hietsu flea sell. And how about Kallion puistokirppis (pop-up flea markets in Helsinki)? My favorite events! When they are going to arrange that next time, some insider information there?

*The pen holders are from recycling centers in Vantaa and Stockholm.


 1. Villa Veranda

  24 February

  Meillä tässä Arabianrannassa on Kirpun Tori – kiva omistaja. Joskus sinne saa sellaisen hinnoittelupöydän. En tiedä saako enää. Pieni paikka, mutta tehokas http://www.kirpuntori.fi/ – muita paikkoja.. Kalliossa oli muutama kirppis, jonne sai pöydän. Varmaan googlaamalla löytyy. Keväällähän on tulossa varmaan se kirppispäivä. Ja sitten Arabianrannassa keväällä se kierrätyspäivä, jonne saa tulla myymään kaikki ilman pöytämaksua.

  • Kaisa NHWY

   24 February

   Pitääpä käydä joskus tsekkaamassa tuo Kirpun Tori! Yksi mihin on pitänyt pistäytyä jo pidempään, on Myllypuron Työ & Toiminta ry:n kierrätyspiste. Voisi tehdä todellisia löytöjä. Kevättä ja tuota Arabianrannan päivää odotellessa! Missä siitä tiedotetaan (ettei mene ohitte)?

  • Villa Veranda

   24 February

   Tuosta Arabianrannan päivästä kerrotaan mm. Kääntöpaikan FB-ryhmässä: https://www.facebook.com/kaantopaikka?ref=ts&fref=ts tai Artovan sivuilla: http://artova.fi/ sekä heidän FB-ryhmässä.

  • Kaisa NHWY

   24 February

   Ok! Kiitti! 🙂

 2. Anonymous

  24 February

  Voisit laittaa blogikirppiksen, niin saataisiin me bloggaajat kauempaa tehdä löytöjä myös 🙂

  • Kaisa NHWY

   24 February

   Niiiin no joo, ei muuten tullut ees mieleen! Aika iso työ vaan kuvata, pakata ja lähettää tavaroita… Laiskuus iskee. 😛 (ja nuita on niiiiin paljon!)

 3. Tiia

  24 February

  Jäähallissa on kirppis ja ilmeisesti aika varattu. Kurkkaa niitten sivuilta. Ilmeisesti myös mellunmäessä on joku suosittu kirppis, jossa saa ite myydä. Vantaalle Ikean viereen on avattu itsepalvelukirppis, joka oli tosi siisti. Laita tänne blogiin vaan myyntiin. Hietsukin aukee varmaan toukokuussa.

  • Kaisa NHWY

   24 February

   Tuo Valtterin korvaaja pitäisikin käydä tsekkaamassa! Huhti-toukokuuhun kun jaksaa odottaa, niin valikoima on jo vähän parempi.. ongelmana on löytää hyvä vaihtoehto näin talviaikaan. Haluaisin nuo säkit katomaan nurkista about heti. :] Täytyypä harkita tuota blogimyyntiäkin!

 4. Villa Veranda

  24 February

  Sain ystävältä vielä varmistuksen eli Klaukkassa Viirin kirppis on kuulemma hyvä ja iso. Siellä siis pöydät ja joutuu hinnoittelmaan. En tiedä onko hinnoittelupalvelua. Lisäksi Myyrmäkihallissa on keväisin ja syksyisin samanlainen kirppis kun jäähallissa. Paljon porukkaa ja paljon ostajia. Ja tosiaan tännekin vaan myyntiin 🙂

  • Kaisa NHWY

   24 February

   Kolmas ääni blogikirppikselle. Hmm. Pitäisiköhän laittaa tuulemaan. 😀

 5. Linnea

  24 February

  Helsingin keskustan vanhalla ylioppilastalolla on myös viikonloppu kirppiksia 🙂

  • Kaisa NHWY

   24 February

   Hei kiitti vinkistä!! Tämä pitää tsekata!

 6. Harmaafuksia

  24 February

  Blogikirppis kuullostaa hyvältä! Tosi minäkin suosittelen Vantaan Ikean takana olevaa Perhekirppis Lanttilaa. Myin siellä tammikuussa ja hyvin kävi kauppa. Lisäksi olen tehnyt siellä kivoja löytöjä itselleni.

  • Kaisa NHWY

   24 February

   Aloin jo puuhata blogikirppistä. 🙂 Valokuvia kamera täysi. Loput kippaan sitten johonkin itsepalvelukirpparille, ei taida muu auttaa. Lanttila hyvä vaihtoehto.

  • Harmaafuksia

   24 February

   Kiitti blogger-tutorialsista! Sain vihdoin keskitettyä asiat blogissa. Tosi hyvät ohjeet! Vielä kun osaisin Pin It-nappulan laittaa oikeaan kohtaan sinne missa muutkin nappulat on…

  • Kaisa NHWY

   25 February

   Ole hyvä vain! Kiva, jos oli apua. 🙂

 7. Mumska

  24 February

  Lanttila tilana ihan jes,mutta viime viikolla paljon tyhjiä pöytiä ja tavara huonoa!
  Lisäksi minusta aika kamala vuokra 39 euroa + myynnistä 5%?
  Siinä saa olla jo sikana myytävää, että pääsee omilleen ns. kirpparihinnoilla.
  Järvenpäässä 2 tosi, tosi hyvää kirppistä ja Tuusulassa myös, pitää kyllä hinnoitella.

  • Kaisa NHWY

   24 February

   Ohhoh, no on kyllä melko kova hinta! Tykkään kyllä hulluna enemmän siitä, että myydän itse. Juodaan kahvia, rupatellaan ihmisten kanssa ja tavarat vaihtaa siinä sivussa omistajaa. Markkinatunnelma tinkaamisineen puuttuu nuista Lanttiloista ja kumppaneista. Mutta ehkä mun pitäisi antaa mahdollisuus pitkästä aikaa itsepalvelukirppareillekin.. Testata, jos vaikka mieli muuttuisi vähän pehmeämpään suuntaan.

 8. Pirita Alenius

  24 February

  Ääni blogikirppikselle! 🙂

 9. Maria

  24 February

  Järvenpääläisenä täältä komppi Mumskalle, tosin matka ja hinnoittelu taitaa olla este. Blogikirppistä suosittelen oma lehmä ojassa, jos kuvaat parhaat tänne niin me taistellaan sitten niistä 😉

  • Kaisa NHWY

   24 February

   Innostuin nyt tuosta blogikirpparista ja juuri lopettelin ensimmäisen setin kuvaukset. 😀 Ensi viikolla kuuluu perästä.

  • Maria

   25 February

   Hienoa! Siispä odottelen kiltisti enkä tuhlaa kaikkea lähikirpparille!

  • Kaisa NHWY

   25 February

   Jee! :))

 10. Pinja

  24 February

  Vanhalla ylioppilastalolla on kirppis sunnuntaisin. Oltiin siellä myymässä joskus loppuvuodesta, mutta silloin se oli juuri avattu ja aika vähän ihmisiä eksyi sisään. En tiedä jos se olis vilkastunut nyt valtterinkin lopetettua, ainakin se on keskeisellä paikalla!

  • Kaisa NHWY

   24 February

   Tämä on mulle kokonaan uus tuttavuus! Pitää aivan ehdottomasti käydä tsekkaamassa joku lähiviikonloppu.

 11. Minna

  24 February

  Kaivarin Kanuuna on hyvä mutta kallis ja ylisuosittu. Sinne ei kannata vielä pelkää yhden euron tavaraa vaan vähän parempaa rompua jos on. Se on siis itsepalvelukirppis.

  • Kaisa NHWY

   24 February

   Tämäkin uusi tuttavuus! Tämä kommenttiketju tietää mun kohdalla mahtavaa kirppiskierrosta lähitulevaisuudessa.

 12. Johanna

  24 February

  Tähän minulla ei ole vinkkiä mutta blogikirppis kuulostais hyvältä (löytöjen toivossa)! 🙂

  • Kaisa NHWY

   24 February

   🙂 Jee! Tulee. :)) Juuri naputtelen tietoja.

 13. Minna. K

  24 February

  Mullakin olisi paljon vanhaa lasitavaraa, jotka ovat arvossaan mutta eipä ole minkäänlaista käsitystä että mihin ne voisi / kannattaisi viedä. Valtteri olisi ollut mukavan lähellä ja on sääli että se lopetti. Hyvä tämä ketju, monta vinkkiä! Blogikirppiskin varmasti toimii, ääni sille. 🙂

  • Kaisa NHWY

   24 February

   Joo, tämä ketju on mahtava! Muakin harmittaa Valtterin loppuminen ihan hirmusesti. Käytiin siellä pari kertaa vuoteen myymässä tavaraoita ja aina hupeni autolastillinen yhdeksi muovipussiksi, joka kipattiin kierrätykseen päivän päätteeksi. Nyt ei auta kuin lähteä tsekkaamaan uusia tuttavuuksia.

 14. Anh | Feminine 23

  24 February

  Valtteri is my favorite place too! Love searching for cheap stuff there and sometimes selling away my old stuff. So I also had a bit problem when it stopped operation :S What a pity. I gotta check out other places you recommend 🙂

  • Kaisa NHWY

   25 February

   And there is lot more good tips in these comments! 🙂 You have to use Google translator. :]

 15. Liisa T.

  25 February

  Valitettavasti en osaa auttaa kirppisten suhteen!

  Mutta aivan ihana blogi! 🙂 En oikeastaan tajua, miten olen onnistunut kiertämään tämän tähän asti. 😀 Sort Of Pinkin kautta tulin.

  • Kaisa NHWY

   25 February

   :)) Haha, kiitos, ihana kuulla! Sort of Pink on ihana!

 16. Crafter's Daily

  25 February

  Siivouspäivänä saa laittaa kirppispöydän minne vain kadulle, kallion suuntaan aion itsekin silloin raahata kimpsuni. Mutta seuraava sellainen on vasta 25.5. eli ei ihan tähän hätään 🙂

  • Kaisa NHWY

   25 February

   No ok, en ehkä tuohon saakka hilloa omia tavaroitani, mutta asiakkaaksi kyllä aion toukokuussa.

Your email address will not be published. Required fields are marked *