Vannottelin itselleni, etten sorru näihin Annon edullisiin kolmiouutuuksiin, mutta toisin kävi. Viimeisimmällä Anttilan reissulla ostoskoppaan tipahti tämän postauksen verhokappa (nykyinen tyyny) ja lisäksi pari patakintasta. Jälkimmäisistä löytyy jo pieni todiste Facebookin puolelta. Kappaverho sopii loistavasti tyynynpäälliseksi, koska kangas on niin jämäkkää tekoa. Myös liuskamainen koko passaa loistavasti yhteen suurehkon tyynyn kanssa, jolloin itselle jää harsittavaksi ainoastaan reunasaumat. Tyyny kääröksi ja reunat kiinni. Käytin operaatiossa 55×220 cm:n verhoa ja noin 60×60 cm:n tyynyä. 

Myös blogi sai tänään uuden ulkoasun! 🙂 Homma on vielä hitusen kesken, mutta en malttanut olla siirtymästä uuteen ilmeeseen näin sunnuntain piristykseksi. Mukavaa viikonlopun loppua!

//

I didn’t like the Hampton Beach pillow I had so I gave it a bit more modern look. This make-over really took maximum 15 minutes because I used a pelmet curtain in this project. I wrapped the pillow with the curtain and sewed the both edges. So easy! 🙂 My pelmet was 55×220 cm and the cushion around 60×60 cm and they made a perfect fit. 

46 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *