Tassumiehen tallurainen on saanut osansa meidän kotona vallitsevasta valokuvausinnostuksesta. Jostakin syystä katti ei kunnioita kuvaussessioiden jälkeistä photoshoppausta lainkaan. Jälleen tänään läppärin näppäimistölle pyörähti oranssi karvainen pylly ja silmiin tuijotti vaativa silmäpari. ”Mamma, nyt loppuu se naputtaminen. Rapsuta.”

Ihana lauantai ollut tänään. Söin pitkän ja terveellisen aamupalan ja sain pitkästä aikaa itseni bodypumppaamaan. Törmäsin sattumalta jumpalla naapuriin, jonka kanssa sovittiin illaksi viinilasillisilla höystetyt Putous-treffit. Mukavan stressitöntä koti-iltailua.

Hauskaa viikonloppua! 🙂

//

Mr. Paw has not been able to avoid my current enthusiasm for photography. For some reason, my cat does not respect the time I spent in my computer after the photoshoots. Again today, one orange-haired bum appeared to my laptop keyboard and a pair of eyes stared at me demandingly: Mum, stop the typing now. Scratch.”

Have a lovely weekend! 🙂

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *