Viikonloppu vierähti taas yhdessä hujauksessa! Kotiudittiin tänään papan 90-vuotissynttärireissulta Pohjois-Suomesta (kuva eiliseltä täällä) ja nyt nautiskellaan vielä sunnuntain viimeisistä löhötunnelmista – Tassumies mukaan lukien. Poitsu oli mummulassa hoidossa ja oli kuuleman mukaan potkinut mattoja rullalle ja ollut ihan isäntänä koko viikonvaihteen.

Synttäreitä juhlii viikon päästä myös kolme vuotta täyttävä kummityttöni Elli, jolle kuvan paketti on kasattu. Annoin lahjan jo etukäteen, jotta pääsin näkemään tulevan päivänsankarin reaktiot livenä. Kolikkolipaspöllö tuntui olevan mieluisin: “Isi, voisikko sää laittaa mulle tänne kolikoita?” Myöhemmin Ellin äiti oli kertonut, että ostoksille mennään vasta sitten, kun lipas on täysi “Isi, voisikko sää laittaa tän täyteen?” Tulee isille (eli veljelleni) vielä tukalat paikat, kun neito tuosta vähän kasvaa.

Toivottavasti teilläkin oli mukava ja rentouttava viikonloppu! Ihanaa olla kotona!

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *