Mini Empiren mustavalkoinen Africa-juliste näki viimein päivänvalon viikkojen putkiloelämän jälkeen. Kehyksiä ei vielä ole, joten ripustin printin seinälle tuommoisella nipsutinratkaisulla. Sinänsä kätevää, sillä julisteen voi nyt vaihtaa vaivattomasti = erittäin helpottava ajatus kaltaiselleni tuuliviirille.

Kollaasin muita jäseniä odotellessa African kaveriksi pääsivät Granitin pahvialusta ja maalaamani vesiväripallot. Oli pakko saada seinille jotakin, kun huusivat ihan koko ajan valkoisuuttaan. Tuohon alustaan saa myös vaihdeltua helposti kuvia fiiliksen mukaan.

Iso iso kiitos linkkivinkeistä edelliseen postaukseen, aion tänään surffata niitä läpi ja löytää toivon mukaan laajenuksia kokoelmaani. Puss och kram ja mukavaa viikonloppua!

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *