KOLLAASIN ORASTAVA ALKU

Mini Empiren mustavalkoinen Africa-juliste näki viimein päivänvalon viikkojen putkiloelämän jälkeen. Kehyksiä ei vielä ole, joten ripustin printin seinälle tuommoisella nipsutinratkaisulla. Sinänsä kätevää, sillä julisteen voi nyt vaihtaa vaivattomasti = erittäin helpottava ajatus kaltaiselleni tuuliviirille.

Kollaasin muita jäseniä odotellessa African kaveriksi pääsivät Granitin pahvialusta ja maalaamani vesiväripallot. Oli pakko saada seinille jotakin, kun huusivat ihan koko ajan valkoisuuttaan. Tuohon alustaan saa myös vaihdeltua helposti kuvia fiiliksen mukaan.

Iso iso kiitos linkkivinkeistä edelliseen postaukseen, aion tänään surffata niitä läpi ja löytää toivon mukaan laajenuksia kokoelmaani. Puss och kram ja mukavaa viikonloppua!


 1. niina

  19 January

  ää voi että, tämä sinun blogisi on aivan helmi! inspiroiva ja ihana. kiitos!

 2. Heidi

  19 January

  oi miten kiva kollaasin alku!!! 🙂

  • Kaisa NHWY

   20 January

   Kiitos! Tästä lähdetään laajentamaan kokoelmia.

 3. henna

  19 January

  nyt näyttää kivalta! 🙂

 4. Netta

  21 January

  Hyvältä näyttää ja tuosta on hyvä jatkaa kollaasia 🙂 Oliko tuo violetti-teos sun itse tekemäsi? Se on niin kaunis.
  Mulla on kaapissa odottamassa muutama taulupohja ja mustaa-valkoista-pastellin sävyjä akryyleinä, ajatuksena oli tehdä pari “chevron”-kuosista taulua ja koota kollaasi makuuhuoneen seinälle. Projekti ja siveltimet odottavat vielä inspiraatiota. Mukavaa viikon alkua!

  • Kaisa NHWY

   22 January

   Kiitos! Joo sen sudin itse muutama viikko sitten. Musta-valko-pastelli-sekoitus kuulostaa ihan mielettömän ihanalle. Ei voi tulla kuin hyvä! Laita sitten blogin kuvat valmiista.

Your email address will not be published. Required fields are marked *