JULISTEKAUPPAVAIHTAREITA?

Aion tilata tässä lähiaikoina olohuoneen paperinvalkoisille seinille jotakin jännää, piristävää, mustavalkoista tai ehkä jotakin sähäkän värikästä. Yksi viidakkohenkinen mustavalkojuliste täältä jo löytyy, joten siitä lähdetään liikkeelle. Otin printistä pari päivää sitten yhden pikselimössöisen kännykkäotoksen blogin fb-sivulle. Pinkki himottaa tällä hetkellä hirveästi. Mahdollisesti rakennan sekoituskollaasin eri tyyleistä ja ripustan joukkoon muutaman oman tuherruksen tuomaan tunnearvoa.

Yllä olevan kuvan printin tilasin joskus rakennusprojektimme alkuvaiheilla. Haaveilin uuden kodin sisustuksesta ja haahuilin iltaisin verkkokaupoissa vesi kielellä. Muistan, miten rakentelin pilvilinnoja tulevasta ja tämä kuva oli pakko tilata. Kuvasti niin hyvin omaa elämää – kynät ja kaikki. No joo. Onhan se ihan kivan värinen, mutta muuten vaan vähän turhan kliseinen näin normaalin arjen keskeltä tarkasteltuna.

Missä te olette törmänneet makeisiin printteihin? Kynäkuva löytyi Rocket St Georgesta ja Etsyhän tunnetusti pursuilee kauniita julisteita. Upeita printtejä löytyy myös Society6:n verkkokaupasta. Oisko teillä heittää hyviä julistekauppavaihtareita?


 1. laurallebykauko

  18 January

  Lisa Grue on mun ehdoton suosikki, koska sen julisteissa on HUUMORIA (“My jeans are too tight :)) ja hauskoja yksityiskohtia, yhdistettynä neonväreihin. Lisan teokset on vähän kalliimpia, koska niitä tehdään vain pieni määrä ja kaikki on signeerattuja. http://lisagrue.bigcartel.com/

  Anthony Burrillin graafiset toteamukset toimii mun mielestä kans aina ja missä vain. http://www.anthonyburrill.com/ Meillä on tuo “Think of your own ideas”.

  Weekday Carnivalin Riikka teki joskus tosi hyvän listauksen cooleista julisteverkkokaupoista… varmaan löytyy sen blogiarkistosta 🙂

  • Kaisa

   18 January

   Jes, kiitos Laura! Haha, tuo slogan on paljon enemmän tätä päivää ku kuvan hempeily. :DD Aivan ihanat värit noissä Lisan kuvissa.

   Pitääpä mennä vähän stalkkeroimaan Riikan arkistoja! Taattuja linkkejä varmasti siellä.

 2. Olen tilannut postereita Bodie and Fou -nettikaupasta, Visuaalisesti vaativan http://ainoa.bigcartel.com/ shopista sekä Rk-designilta. Lisäksi meillä on myös Olle Ekseliä ja Littlephantin julkkareita. Netistä nekin.

  • Kaisa

   18 January

   Kiitti vinkeistä! Aivan ihanan oloinen kauppa tuo Bodie and Fou – pitää koluta isommalla ajalla paremmin läpi valikoimaa.

  • Kaisa

   18 January

   Jes jes jes, kiitos listauksesta!! <3

 3. Lenore

  18 January

  Voi miten hyvään saumaan tämä tuli! Itsekin tässä yrittänyt etsiskellä kivoja julisteputiikkeja netistä, ei oikein kiinnostais laittaa seinille niitä samoja julisteita jotka vilahtelevat satojen muiden sisustusbloggareiden sivuilla :p Mäpäs aloinkin itse tekemään julkkia, graafikko kun olen, ehkäpä mäkin joku kaunis päivä saan aikaiseksi perustaa nettikaupan ja myydä omia tuotoksiani 🙂 Se olis kyllä unelma!

  P.S. Käyhän tsekkaamassa uusi sisustusblogini
  http://merryweekdays.blogspot.fi/

  • Kaisa

   18 January

   :]] Nyt hymyilyttää, jaamme samoja fantasioita. 😉 Ajattelin myös, että olisi kiva löytää joitakin “klassikkovalikoiman” ulkopuolisia printtejä seinille. Oikein oikein kaunis blogi! t. lukija

 4. Pirita Alenius

  18 January

  Omat taiteilut on se, mikä tuo sen viimeisen silauksen sisustukseen, juurikin sen persoonallisen ilmeen. 🙂 Tuo kynäprinttihän on suloinen.

  (Saako tässä mainostaa kun sattui omalle tontille…? Meidän puodista löytyisi Africa-printillesi kavereita, mutta ehkä kaipaat jotain muuta kuin Mini Empireä? 🙂 Seventy Treen valikoimaakin meiltä löytyypi.) Eli domdom.fi.

  • Kaisa

   18 January

   Totta toriset. Yrittänyttä ei laiteta. 😉 Saat toki luvan, kun kerran verkkokauppoja tässä listaillaan. :] Yritinkin jo kalastella Tiinakaisan arvonnassa tarjotinta teiltä ja mainitsin ylläriylläri printit suosikiksi. 😀 Mutta joo, jotain pikkasen erilaista olis kiva saada tuon African rinnalle.

  • Pirita Alenius

   18 January

   (Äh, piti kirjoittaa vastaus tähän viestiin ja kirjoitinkin tuohon ketjun päätteeksi – poistin siis sieltä ja asia tulee nyt tässä! Sori sähläys! :D)

   Eli siis toivottelen parempaa onnea tuleviin arvontoihin! 🙂
   Julisteisiin: En tiedä etsitkö ainoastaan graafista taidetta, mutta jos valokuvajulisteet kiinnostaa, niin mä olen tilannut sähköpostitse Fotografiska Museetista (verkkokauppa ei toimi ulkomaille mutta tilaus onnistui hyvin sähköpostin välitykselläkin). 🙂

  • Pirita Alenius

   18 January

   Täällä tuntuu nyt olevan vakavia ongelmia tietotekniikan ja minun välillä (mikä sinänsä ei yllätä), mutta koetan vielä kerran jättää viestin: Fotografiska Museetista saa tilattua myös julisteita, jos valokuvataide kiinnostaa. 🙂

   (Ja parempaa onnea sinulle tuleviin arvontoihin! :))

  • Kaisa

   19 January

   Kyllä, kaikki vaihtoehdot ovat avoinna. 🙂 Kiitos! Pidän ittellenikin peukkuja. Ei ole toistaiseksi tuottanut tulosta.

 5. WEEKDAYCARNIVAL

  20 January

  Moi Kaisa. Tässä on linkki johon aikoinaan kokosin muutamia kauppoja. Toivottavasti olisi jokin uusikin:)
  http://weekdaycarnival.blogspot.fi/2011/11/poster-mania.html

  • Kaisa NHWY

   21 January

   Kiitos linkistä! Loistava lista. Eiköhän näillä päästä eteenpäin projektissa. 🙂

 6. Johanna

  21 January

  Täältä löytyy myös monenmonta ostopaikkaa:
  http://www.ellensalbum.com/2012/11/posterguide.html

  • Kaisa NHWY

   22 January

   <3 Mahtavaa. Ootte ihan parhaita, kun jaksatte linkkailla.

Your email address will not be published. Required fields are marked *