Aion tilata tässä lähiaikoina olohuoneen paperinvalkoisille seinille jotakin jännää, piristävää, mustavalkoista tai ehkä jotakin sähäkän värikästä. Yksi viidakkohenkinen mustavalkojuliste täältä jo löytyy, joten siitä lähdetään liikkeelle. Otin printistä pari päivää sitten yhden pikselimössöisen kännykkäotoksen blogin fb-sivulle. Pinkki himottaa tällä hetkellä hirveästi. Mahdollisesti rakennan sekoituskollaasin eri tyyleistä ja ripustan joukkoon muutaman oman tuherruksen tuomaan tunnearvoa.

Yllä olevan kuvan printin tilasin joskus rakennusprojektimme alkuvaiheilla. Haaveilin uuden kodin sisustuksesta ja haahuilin iltaisin verkkokaupoissa vesi kielellä. Muistan, miten rakentelin pilvilinnoja tulevasta ja tämä kuva oli pakko tilata. Kuvasti niin hyvin omaa elämää – kynät ja kaikki. No joo. Onhan se ihan kivan värinen, mutta muuten vaan vähän turhan kliseinen näin normaalin arjen keskeltä tarkasteltuna.

Missä te olette törmänneet makeisiin printteihin? Kynäkuva löytyi Rocket St Georgesta ja Etsyhän tunnetusti pursuilee kauniita julisteita. Upeita printtejä löytyy myös Society6:n verkkokaupasta. Oisko teillä heittää hyviä julistekauppavaihtareita?

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *