Kaisa-tonttu yllätti Danielin tänä jouluna uusilla kylpytakeilla ja tohveleilla. Sovittiin kyllä, ettei osteta toisillemme lahjoja, mutta kiersin säännön käärimällä paketin myös itselleni. Järjestely ei näin ollen ollut lainkaan epäreilu.

Sukulaisia lahjoin jälleen villasukilla, tällä kertaa kohteena olivat isoveli vaimoineen. Hieman innostuin tuosta kutomahommasta tänä syksynä. :] Nyt on kyllä sukkainspiraatio imetty täysin kuiviin! Sen sijaan himottaa kaikki muu mahdollinen puikottaminen.

Miten siellä? Kilttejä vai tuhmia lukijoita linjoilla?

14 kommenttia

  • Tyylikkäät tasaraitaiset lahjat! 😉 Kyllä kelpaa joulusaunoa ja saunoa myöhemminkin! Mä ostin kans pari vuotta sitten äitilleni ja itselleni samanlaiset kylpytakit ja tossut. 🙂

  • Olipas tonttu osannut tuoda juuri teille passaavat lahjat. 🙂

    Sun sukkakäsiala on kyllä niin täydellistä, että kateellisena täällä vähän ärsyynnyn. Ihan positiivisessa hengessä. Ehkä mun pitäisi tehdä niitä pelkkiä kantapäitä ensin tusina, jotta nuo kantapään ”liitoskohdat” olisivat edes jotain tonne päin…

    • Kumma juttu! 🙂 Viksuja tonttuja ollut liikenteessä. Tulee niistä sullaki hyvät, ku et jätä niitä kantalapun kutomatta jätettäviä reunasilmukoita liian löysäksi, et myöskään venytä niitä yhtään siinä poimimisvaiheessa ja vielä kolmantena neulot ne kiinni hullun tiukkaan. Niin avot. 🙂

  • Neulot kyllä aivan ihania juttuja! Mitä kuvioita käytit valkeiden sukkien kantapäähän? Näyttää paljon paremmalta, kuin perus vahvistettu!

    • Tuo on tuommoinen puolipatentti, jonka tein alunperin vahingossa. Pyöriteltiin sitä juurikin äitin kanssa. Eli neulon tuossa ensin kiertäen nurin ja takaisin tullessa oikein, mutta silmukat on tehty ”hieman” perinteisestä poiketen. 😀 Silmukkatyylit löytyy tuosta Villasukan ohje for dummies -postauksen ekasta videosta. Tulee aika kiva lettimäinen kantapää ja tosiaan kestävämpi ku sileä, mutta perinteistä vahvistettua nätimpi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *