Nyt voi kyllä todeta, että joulufiilis on vallannut aivan kokonaisvaltaisesti! Paperivuokien konvehdit ovat vielä valamatta, sillä Daniel söi kaikki tarvikkeet (1 tummasuklaalevy, 1 valkosuklaalevy ja 4 pätkistä). Muuten alkaa olla valmistelut melkoisen hyvällä  mallilla. Jotakin pientä käsityöprojektia on vielä kesken, mutta voiton puolella ollaan niissäkin.

Tuo alimman kuvan oliivinvihreä mato on osa joululahjaa, jonka voin esitellä täällä vasta aaton jälkeen. Yksi vakkarilukijani on nimittäin samassa lahjojenjakotilaisuudessa (äiti), enkä halua paljastaa kenenkään lahjarinkiin osallistuvan paketteja ennen pukin tuloa. Sen verran voin kertoa, että käärö on osoitettu suvun pienimmälle hurmurille.

Saatiin muuten naapureilta lahjaksi tänään nuita Fazerin konvehteja. Siinä kun en heti tarttunut toimeen, niin puolen tunnin jälkeen oli jäljellä kaksi karpalosuklaata ja yksi tummasuklaaminttu. Daniel <3.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *