READING

KUTKUTTAA!

KUTKUTTAA!
Nyt voi kyllä todeta, että joulufiilis on vallannut aivan kokonaisvaltaisesti! Paperivuokien konvehdit ovat vielä valamatta, sillä Daniel söi kaikki tarvikkeet (1 tummasuklaalevy, 1 valkosuklaalevy ja 4 pätkistä). Muuten alkaa olla valmistelut melkoisen hyvällä  mallilla. Jotakin pientä käsityöprojektia on vielä kesken, mutta voiton puolella ollaan niissäkin.

Tuo alimman kuvan oliivinvihreä mato on osa joululahjaa, jonka voin esitellä täällä vasta aaton jälkeen. Yksi vakkarilukijani on nimittäin samassa lahjojenjakotilaisuudessa (äiti), enkä halua paljastaa kenenkään lahjarinkiin osallistuvan paketteja ennen pukin tuloa. Sen verran voin kertoa, että käärö on osoitettu suvun pienimmälle hurmurille.

Saatiin muuten naapureilta lahjaksi tänään nuita Fazerin konvehteja. Siinä kun en heti tarttunut toimeen, niin puolen tunnin jälkeen oli jäljellä kaksi karpalosuklaata ja yksi tummasuklaaminttu. Daniel <3.


 1. Laura

  22 December

  Hahah, joo ja miehetkö muka EI olisi persoja suklaalle?! Me tehtiin eilen (vähän mattimyöhäsinä) piparkakkupaloauto (ei siis taloa :P) ja koko ajan sai olla valvomassa, ettei kaikki koristeiksi tarkoitetut suklaakarkit kadonneet parempiin suihin. Ihanaa joulua sinne! 🙂

  • Kaisa

   22 December

   No niimpä! Meillä ainaki asuu sen luokan suklaabarbaari, ettei oo ennen nähty… Mainio tuo teidän auto. 🙂 Rauhallista joulua takaisin!

 2. Anonymous

  22 December

  🙂 Tää oli pakko tulla lukeen! / Jaana

  • Kaisa

   22 December

   Arvasin! Juuri tämän takia en paljastanut liikaa.

 3. Heidi Bon Bon

  22 December

  Mä olen viimesen kolmen viikon aikana ostanut niitä isoja paketteja Fazerin sinistä ja Geishaa. Mies on AINA sanonut, että “mä en tykkää makeesta.” Ja prkl, AINA ne PAKETIT on PÄIVÄSSÄ syöty! Oikeesti….. Tänään ostin taas kolme pakettia. Katotaa kauan ne säilyy.

  • Kaisa

   22 December

   Hahahahaha! :DD Sielläkin on suklaahimot kohillaan. Veikkaan maksimissaan joulupäivää, kun on loppu. Käy huomenna tankkaamassa lisää.

 4. Taina

  22 December

  Terve Kaisa! Tykkäsin sun blogista niin, että ilmoittauduin lukijaksi! Sulla tuntuu olevan rennon varma ote siihen, mitä teet, ja se on miellyttävää ja mielenkiintoista! Mukavaa joulunaikaa!

  t. myös kaksi tummasuklaaminttua muuten tyhjässä rasiassa

  • Kaisa

   22 December

   No heippa! Kiitos, kauniisti sanottu! Lämmintä joulua myös sinne. <3 ps. ne on ihan hyviä ne suklaamintut! Miks ne jätetään viimeseksi?

 5. emppu

  23 December

  Aivan ihana blogi 🙂 Ihanan isoja ja hyvänlaatusia kuvia. Tykkään todella paljon!
  ps ja suloisia maatuskoja 🙂

  • Kaisa

   24 December

   Kiitos Emppu! 🙂 Kivaa joulua teille!

 6. Netta

  23 December

  Nams, hirvee suklaahimotus tuli heti 🙂 näyttää ihanan tunnelmalliselta, hauskoja kuvia ja ihania lankavuoria. Hyvää Joulua!

  • Kaisa

   24 December

   Kiitoa samoin sinne! 🙂 Piti räppästä konvehdeista kuva nopeasti.. eivät nimittäin säilyneet montaa hetkeä tuossa asennossa. 😀

Your email address will not be published. Required fields are marked *