Elli, kummityttöni, 2-v: ”Ukki ota musta kuva!” 
Ukki: ”Ei tämä ole musta, tämä on värikuva.”
( Hiljaisuus )
Ukki: Se oli vitsi!
Elli: No eipä ollu hauska. 
Hyvä Elli! Mahtavaa, että olet jo näin varhaisessa vaiheessa huomannut, miten superkuivia iskäni puujalat saattavat olla. Ellin pikkuveli Otto, 1 vuotta, on vielä kovastikin ukin höynäytettävissä. ”Ukko, ukko, ukko!” Ja kädet ojollaan ukin syliä kohti. Voi että. Ompahan vaan kova ikävä koko Oulun porukkaa. Onneksi on joulu. 
Aiheesta pannunalusiin. Kuvassa muutama viimeisimmistä kirpparilöydöistäni. En ole vielä päättänyt, annanko puukolmioista rakennettujen kattilanalusten olla tuossa tilassa vai tartunko pensseliin ja laitan vähän väriä pintaan. Kynttilänjalat ovat jo tosihommissa ja näyttävät söpöltä yhdessä.
Joko sulla alko joululoma? Täällä alkaa ainaki justiinsa kohta rentoilu, halailu, glögin imutus, villasukkailu ja lahjapakkailu.  

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *