READING

5 x HAUSKAT SERVETTIRENKAAT

5 x HAUSKAT SERVETTIRENKAAT

Tein eiliseen kymmenen hengen pikkujoulukattaukseen muutamat nopeat ja helpot servettirenkaat. Tykkään ehkä eniten simppeleistä mokkanahkakietaisuista. Tai helmistä. Jommalla kummalla idealla voisi tehdä seuraavalla kerralla koko pöydän servetit.

Meillä ei ole edelleenkään kuin ne aikaisemmissa postauksissa vilahtaneet neljä ruokapöydän tuolia, mutta tilanne ratkaistiin muutamalla jakkaralla ja ulkoa kannetulla puutarhatuolilla. Mahduttiin tiiviisti kaikki saman pöydän ääreen. Tarjoilin alkuruuaksi kylmää avokadokeittoa valkosipuliruisleivillä ja vahingossa humpsanhtaneella tuplasuolalla. Pääruokana oli kestosuosikkia: kesäkurpitsa-kylmäsavulohipastaa Perjantaikokin ohjeen mukaan. Tai ei tuo kyllä pastaa ole nähnykkään, mutta hyvää on! Jälkkäriksi leivoin pätkismokkapaloja Belle Baien reseptillä. Ulkonäöllisesti tuotetta ei olisi tunnistanut samaksi tortuksi, mutta maku oli mahtava.

Ruuasta puheenollen, täällä odotellaan parhaillaan sunnuntaipizzoja saapuvaksi (aina pepperoni, ananas, herkkusieni + aurajuusto) Leppoisaa illanjatkoa! :]

ps. Facebookin puolelta löytyy muutama kännykällä räpsäisty kuva eiliseltä.


 1. Heidi Bon Bon

  9 December

  Et ikinä arvaa!!! Mä meinasin laittaa meille letitettyä juuttinarua joulukattaukseen 🙂

  • Kaisa

   10 December

   No ei huono idea ollenkaan. 😉 Se on nättiä!

 2. Emppu

  10 December

  Kaunista! Punaiset helmirenkaat ovat ihanan jouluiset pulleat. 😀 Omaan joulupöytäämme taidan valita kangasnauhaa ja laittaa kunnon rusetin. Olen tosin tehnyt neulotut palmikkorenkaatkin, mutta niitä pitäisi nyt neuloa parit lisää ja luulenpa, että tämä tonttu ei nyt vain jaksa.

  • Kaisa

   10 December

   Tonttu on nyt vähän väsynyt. 🙂 Se on oikein, rusetoimalla saa nopeasti komeat. Tämmöset kotikutoiset on jotenkin omaan makuuni perinteisiä servettirenkaita kivemmat.

 3. Nanna - Luumutar

  11 December

  Kiitos vinkistä, ihania. Jotain voisi kyllä joulupöytään askarrella (nyt kun se kärpänen on purrut, pitää ottaa siitä kaikki ilo irti ennen kuin se lentää pois=))

  • Kaisa

   11 December

   Joo nämä on niin nopeita, ettei etes stressaa. 🙂 Tuo puuska kannattaa hyödyntää!

 4. NAT KNITLAB

  18 December

  this is easy,simple and beautiful idea i like so much, i follow you from spain and thank you for all your ideas! you are lovely!
  maybe one day my blog is nice like yours!
  http://natknitlab.blogspot.com.es/

  • Kaisa

   18 December

   That’s so nice to hear! 🙂 I must check out your blog too!

Your email address will not be published. Required fields are marked *