KEITTIÖN NAULAKKO

Tässä naulakossa oli jotakin niin karua, että se oli aikoinaan pakko saada. Olen hillonnut punaista koukkurivistöä käyttämättömänä jo yli vuoden ja viimein kapistus löysi tarpeellisen paikan keittiön seinästä.

Nykyisin on saatavilla niin makeita keittiöpyyhkeitä, että mitäpä niitä piilottelemaan. Päin vastoin – en meinaa saada väreistä tarpeekseni, joten nämä heti jääkaapin magneettishow:n vieressä muodostavat minun silmääni hauskan värisirkuksen. Tällä hetkellä suosikin paikkaa keittiöpyyherintamalla pitävät kuvassa näkyvät Marimekon Jätski ja Pisama Designin Tram. Ensin mainitulta himoitsen myös Kulkue-settiä, mutta hillitsen tällä hetkellä ostohimojani tässä asiassa. Pyyhitään näihin ensin.


 1. Mervi

  10 November

  Näyttää tosi kivalle!

 2. Kaunis naulakko 🙂

 3. Jenna

  10 November

  tosi pirteä!

  • Kaisa

   11 November

   Yllätin itsenikin, että kirkkaan punainen päätyi seinään saakka. Ja pirteä on!

 4. nuokku

  10 November

  Nuo käsipyyhkeet ovat kyllä ihana tapa saada piristystä keittiöön. Suhteellisen edullisesti saa vaihdettua keittiön ilmettä ja vielä vaivatta. Mii laik! 🙂

  • Kaisa

   11 November

   Niimpä. Aikaisemmin en saanut niitä esille, joten nyt pääsivät paraatipaikalle.

 5. Rimma

  10 November

  Oi tosi näppärä “vanhan kansan” naulakko. Mistä tuo on muuten ostettu?

  • Kaisa

   11 November

   Joo tämä on just semmonen! 🙂 K-raudan poistomyynnistä nappasin aikoinaan mukaani. 🙂

 6. pihi nainen

  10 November

  En tiennytkään että tuota Tram-mallistoa on myös keittiöpyyhkenä! Rakastan nojatuolissamme majailevaa Tram-tyynynpäällistä, tuollainen keittiöpyyhekin olisi ratikkafanin unelma. Pihi nainenkin sortuu Pisama designin edessä. 😉

  • Kaisa

   11 November

   Näihin on pakko sortua. 😉 Tykkään tuotteiden lisäksi siitä, että kyseessä on pieni kotimainen yritys, jossa kaksi naisyrittäjää ovat isolla sydämellä mukana. Peukku!

 7. senna

  11 November

  Tuo on kyllä tosi makian näköinen! Tykkään.

Your email address will not be published. Required fields are marked *